Saturday, 26 September, 2020
Home >>> Apple >>> iPhone / iPod >>> iPhone 6 >>> Apple službeno najavljuje iPhone 6 event 9.9.2014
apple-invite-main

Apple službeno najavljuje iPhone 6 event 9.9.2014

Kao što je već najavljeno od strane Jim Dalrymplea iz Loopa, iPhone 6 keynote event će se ove godine održati 9.9.2014 u 10Am sati po lokalnom vremenu (19:00 po našem) u Kaliforniji. Apple je jučer poslao službene pozivnice velikim noviniskim kućama i blogovima za svoj iPhone 6 keynote.

Pozivnica u sebi sadrži jednobojan crno bijeli Apple logo s datumom te riječima “Wish we could say more” (“Kad bih vam bar mogli reći više”). E sad što bi to moglo značiti? Tko zna.

apple invite

Event će se održati u ogromnom Flint Centru u Cupertinou. Za razliku od prijašnjih prostora kao Yerba Bueana Centar s 750 mjesta, ili Apple Campus Town Hall s 300, Flint centar u kojem je prikazan orginalni Mac u 1984-oj može primiti do 2400 novinara, što nam daje do znanja da bi ovo mogao biti najveći event do sada. Osim toga Apple gradi i još jednu manju zgradu, šator ili tko zna što pored samog Flint Centra u kojoj će navodno biti demo uređaji.

extra sator

Prema dosadašnjim glasinama očekujemo predstavljanje dva nova modela iPhonea 6, s 4.7 incha i 5.5 incha zaslonom, iOS 8, te po mogučnosti i iWatcha.

Još uvijek se ne zna da li će event biti streaman live ali bez obzira mi ćemo pratiti sva događanja te vam prosljediti informacije.