Sunday, 1 November, 2020
Home >>> Apple >>> iPhone / iPod >>> iPhone 6 >>> iPhone 6 Keynote Live – Danas u 19:00 po našem vremenu
waiting

iPhone 6 Keynote Live – Danas u 19:00 po našem vremenu

Samo da vas napomenemo da će se danas u 19:00 sati po našem vremenu, odnosno u 10:00 po lokalnom, održati ovogodišnja iPhone keynota u Flint Centru u Coupertinou, Kaliforniji. Prenos keynotea možete pogledati uživo izravno s Apple.com stranice. Emocije u redakciji Omizio bloga se mogu sjeći nožem. Cijeli team će biti tu za vas da vam prenese naša zapažanja te donese sve moguće detalje o novim iUređajima i softwareu. Ako nemate vremena da pogledate čitavu keynotu, pridužite nam se večeras da bi saznali o svim detaljima i novitetima.

novinari

Pet razloga zašto bi ovogodišnja konferencija mogla donjeti mnogo novina.

Za razliku od prijašnjih godina, ove godine po svemu sudeći Apple spreman nešto veliko. Do ovog zaključka dolazimo iz nekoliko razloga.

1. Tim Cook a i drugi Apple direktori su u više navrata tokom godine izjavili da se sprema nešto ogromno te da će ovo biti najveća godina za Apple hardware. Phill Shiler je izjavio da nije vidio bolje hardware uređaje u Apple u posljednjih 25 godina od kako tamo radi.

2. Ovogodišnji key note se održava u ogromnoj dvorani Flint Centra koja u sebe može primiti do 2400 novinara. Ovo je ogromna razlika od prošlogodišnjeg Yerba Bueana Centra s samo 750 mjesta ili još manje Apple kampusa sa 450.

stolice

3. Ove godine je čak i Gizmodo pozvan na keynote. Oni su na Appleovoj blokiranoj listi od kako su objavili slike iPhonea 4 dan prije službene najave.

4. Osim ogromnog Flint Centra, Apple je narpavio još jednu ogromnu zgradu u zadnjih mjesec dana. Nitko ne zna što će biti u njoj. Samo se zna da je puna stražara te ima top of the line sigurnosni alarm sistem, s motion kamerama itd.

bijela zgrada

5. Broj glasina ove godine je nadmašio sva očekivanja te je očigledno da i korisnici čekaju nešto ogromno od Apple. Mnogi su spremni za novu kategoriju gadgeta.

Što možemo očekivati danas?

Gledajući po dosadašnjim glasinama danas se možemo nadati, iPhoneu 6 s potpuno novim dizajnom, sa dva veća zaslona od 4.7 i 5.5 inči te dosta hardwareskih poboljšanja. iOS-u 8 o kojem smo već pisali u detalje, iWatchu o kojem se nezna baš mnogo, novom systemu za plačanje, novom sistemu za kotrolu pametnih uređaja u vašem domu, možda čak i novoj generaciji iPada. Ne vjerujem da će stići da objave sve ovu u dvo satnoj konferenciji ali nikad se na zna. Što vi mislite? Čemu se vi najviše nadate?