Wednesday, 28 October, 2020
Home >>> Apple >>> iPhone / iPod >>> iPhone 6 >>> Upaljen i funkcionalan iPhone 6 prikazan na videu?
iPhone-6-5-weibo-compared-1024x768

Upaljen i funkcionalan iPhone 6 prikazan na videu?

U prethodnim tjednima pokazili smo vam dva video uratka na kojima je moguće vidjeti, navodno, završen iPhone 6. Jučer je iz Kine procurio novi video, popraćen fotkama, koji po prvi put prikazuje upaljen i funkcionalan iPhone 6.

Na videu je prikazan iPhone 6 sa 4,7″ zaslonom. Može se vidjeti Lock Screen upaljenog uređaja koji se može otključati putem Touch ID senzora. Iz popratnih fotki možemo vidjeti da uređaj podržava prikazivanje 6 redova ikona. Jedan od najzanimljivijih detalja je nova Passbook ikona.

iPhone-6-passbook-icon

Ako sada upalite svoj iPhone i pogledate Passbook ikonu primjetit ćete (ako niste ranije) da je sastavljena iz tri dijela od kojih svaki prikazuje neku funkciju ove aplikacije. Ikona na ovim slikama dobila je i četvrti dio na kojem je, po svemu sudeći, oslikana kreditna kartica što dodatno dolijeva ulje na vatru glasinama o tome kako se Apple sprema uvesti revoluciju u mobilno plaćanje.

app-store-iPhone-6-weibo

Ostalo je još manje od dva dana do prezentacije iPhonea 6, a koliko je uređaj u koji ovdje gledamo vjerodostojan je pitanje na koje ćemo uskoro dobiti odgovor.

 

Story and image credits: MacRumors