Monday, 17 January, 2022
Home >>> Apple >>> iPhone / iPod >>> iPhone 7 >>> Apple predstavio crveni iPhone 7 model (PRODUCT)RED sa humanitarnim predznakom
product_red_main

Apple predstavio crveni iPhone 7 model (PRODUCT)RED sa humanitarnim predznakom

Apple je jutros predstavio specijalno izdanje iPhone 7 i iPhone 7 Plus modela koje se od ostatke ponude izdvaja zahvaljujući novoj crvenoj boji koja korespondira sa Apple (PRODUCT)RED humanitarnim programom.

Inače, Apple je već 10 godina partner organizacije (RED) koja podržava različite programe koji obuhvataju savjetovanje, testiranje, naučno istraživanje za HIV/AIDS. Kupovinom bilo kojeg od (PRODUCT)RED Apple proizvoda podržava se rad ove organizacije. Vratimo se na novo iPhone 7 izdanje. Razlika u odnosu na standardni iPhone 7 je, naravno, boja – mat crvena boja koja se po prvi put nudi na jednom iPhoneu.

iPHone-7-product-red-front-542x1024

(PRODUCT)RED iPhone 7 će biti dostupan u inačicama od 128GB i 256GB. Početna cijena u SAD iznosi 749$, dakle isto kao i za obični model, a prodaja širom svijeta starta 24. ožujka u više od 40 zemalja. U ovom momentu nije poznato kada će ovaj model biti dostupan kod nas.