Wednesday, 28 July, 2021
Home >>> Apple >>> iPhone / iPod >>> iPhone Lightning Dock – Elegantno punjenje za sve iPhone modele sa Lightning priključkom
Lightning-Dock-640x282

iPhone Lightning Dock – Elegantno punjenje za sve iPhone modele sa Lightning priključkom

Tema današnjeg članka definitivno ide pod kategoriju “bolje ikad no nikad.” Skoro tri godine nakon što je na iPhoneu 5 predstavljen novi Lightning priključak, Apple je krajem prošlog mjeseca predstavio dock sa Lightning priključkom a koji je kompatibilan sa iPhone modelima 5, 5s, 5c, 6 i 6 Plus.

U nedavnom moru WWDC noviteta vijest o ovome je zaobišla i nas. Bilo kako bilo, ovaj dock je sigurno jedan od elegantnijih načina da napunite vaš iPhone, neovisno od toga bio to taman odmjereni iPhone 5 ili phabletina kao iPhone 6 Plus, kompatibilni su svi Lightning iPhone modeli. Pored zadaće punjenja dock ima i opciju da ga putem standardnog 3,5mm priključka povežete sa zvučnicima ili stereo uređajima te puštate glazbu direktno sa vašeg iPhonea.

iphone-lightning dock

Kao i ostatak Apple proizvoda ovaj dock za punjenje je elegantan i dizajniran sa minimalizmom na umu. Samo se nadamo da priključak koji na vrhu “izbija” iz njega nije toliko krhak koliko se na slikama čini. Na službenoj stranici Apple trgovine dock se može nabaviti po cijeni od 39$.