Friday, 20 May, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> iData Usage – Pratite internet promet preko iPhone App-a

iData Usage – Pratite internet promet preko iPhone App-a

Svi mi znamo (ili bar većina, za one koji neznaju: Settings-General-Usage) da iPhone ima u svom iOS-u ugrađen mjerač internet prometa. Ali isti tako taj mjerač mjeri isključivo internet promet preko mobilnog operatera. I to je to.

iData Usage app je super aplikacija ako želite pratiti sav svoj internet promet, što preko mobilnog operatera, što preko WiFi-a.

A evo i kako to funkcionira. Prilikom prvog pokretanja aplikacije nakon instalacije navoditi će vas da unesete početne postavke. A to su kakvu podatkovnu pretplatu imate, tj., koliko Mb (čitaj megabajta) internet prometa imate u pretplati i koliko (ako koristite neki komercijalni WiFi) imate na WiFi-u. Ako koristite javne WiFi ili kod kuće imate Flat, te niste ograničeni s određenim brojem Mb, postavite 0 (nulu).

U postavkama aplikacije još možete namjestiti datum kada da vam se brojač resetira i želite li da vam aplikacija šalje Push notifikacije kada pređete neki postotak pretplate. Dodatne mogućnosti Push-a namještate u Settings.app, iData Usage može vam poslat Push notifikaciju kada pređete 50%, 35%, 20%, 10%, 5% i kada pređete limit.

iData Usage na AppStore-u možete kupiti za 0,99$.