Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Apple >>> iPod – spoj glazbe, praktičnosti i kvalitete
iPods

iPod – spoj glazbe, praktičnosti i kvalitete

Ako ste jedan od onih koji su neprekidno u doticaju s glazbom u pokretu onda vam definitivno zastane dah na samom izgovoru riječi iPod.

Apple u svojoj ponudi nudi četiri raznovrsna modela iPod uređaja koji se ističu ponajviše svojim zanosnim izgledom i zavidnim mogućnostima.

Tako znamo za modele Shuffle, Nano, Classic i Touch .

iPod shuffle dolazi u najmanjem obliku koji stane i u svaki najmanji džep, zaista je praktičan za putovanja i svidjet će  se svim ljubiteljima minijaturnih tehnoloških proizvoda kojima treba ono osnovno od glazbe. Glavne mogućnosti ovog uređaja su reprodukcija glazbe, audioknjige i podcasti, a kapacitet memorije je 2GB . Nudi vam i do 15 sati neprekidnog slušanja glazbe, te je dostupan u 5 različitih boja .

iPod nano nudi mogućnosti glazbe, audioknjige, podcasti, fotografije, FM radio, pedometar i ima podršku za Nike + iPod koja će razveseliti svakoga sportaša ili rekreativca.  Uređaj dolazi u 6 boja i s kapacitetima memorije od 8 i 16GB, 1,54-inčni Multi-Touch zaslon u boji, a vrijeme trajanja reprodukcije je do 24 sata.

iPod classic za razliku od ostalih modela ima najveći kapacitet memorije od čak 160GB, odličan izbor za svakog korisnika koji želi imati sve albume svog omiljenog izvođača na jednom mjestu. Nudi mogućnosti glazbe, videozapisa, audioknjige, podcasti i fotografije, koje možete neprekidno slušati i gledati u trajanju audioreprodukcije do 36 sati ili pak videozapisa do 6 sati. Uživajte u videozapisima uz 2,5 inčnim LCD zaslonom u boji. Ovaj model dolazi u dvije boje.

iPod touch jednostavno sve što vam treba. Trenutno najpopularniji i najprodavaniji iPod, četvrta generacija touch verzije donijela je novitete kao što je Retina zaslon identičan onome iz iPhone-a i iPad-a sa čudesnom rezolucijom od čak  960 x 640 piksela, A4 procesor i žiroskop. Zaista po ovome bi mnogi mislili da pričamo o iPhone-u ! Ako ste se željeli čuti i vidjeti sa omiljenim prijateljem od sada to možete jer nova generacija donosi nam FaceTime, web preglednik Safari, e-poštu, servis Karte, snimanje i uređivanje HD videozapisa, aplikacije, igre, a naravno i osnovne značajke glazbu, videozapise, e-knjige, audioknjige, podcaste te fotografije . Uređaj je dostupan u ponudi od 8, 32 i 64GB kapaciteta memorije, a krasi ga veliki 3,5 inčni MultiTouch zaslon. Vrijeme trajanja baterije je u audioreprodukciji do 40 sati, a u videoreprodukciji do 7 sati.

Najviše promjena za razliku od prethodnih generacija iPod-a donio nam je Touch model jer je uz sve poboljšane performanse misleći pod to na FaceTime, A4 procesor, HD videozapise od sada tanji i lakši, a novim “strukom“ može se pohvaliti i iPod Nano .

Vipnet je od nedavno u ponudu uvrstio iPod uređaje shuffle, nano i touch koji su dostupni po sljedećim cijenama .

iPod Shuffle 2GB ( silver, pink, blue ) – 389,00 kn

iPod Nano 8GB ( graphite, blue, pink ) – 1279,00 kn

iPod Touch 8GB – 1839,00 kn

 • Kkiki32

  Kada dolazi novi iPod Touch 5 oce li doc prije 9mjeseca

  • Anonymous

   iPod Touch se, do sada, uvijek predstavljao u rujnu. Ako iPhone 5 bude predstavljen u rujnu onda će itouch 5 sigurno doći kasnije.

  • Anonymous

   iPod Touch se, do sada, uvijek predstavljao u rujnu. Ako iPhone 5 bude predstavljen u rujnu onda će itouch 5 sigurno doći kasnije.