Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Apple >>> iPhone / iPod >>> iPod Shuffle – Omizio Nagradna Igra
nagradna-igra-ipod-shuffle

iPod Shuffle – Omizio Nagradna Igra

Ova nagradna igra je zatvorena.

Pobjednik Nagradne Igre je – Dean Friganović

Cestitamo!!! :)

Vrijeme je za još jednu Omizio.com nagradnu igru! Ovaj put Omizio slavi 1.000.000 posjeta! Da, dobro ste pročitali: tokom osam mjeseci postojanja bloga, naše stranice ste otvorili MILIJUN puta! Za ovu specijalnu priliku odlučili smo da vam poklonimo nov novcat, sivi iPod Shuffle koji poklanja Vip centar Nova Gradiška u suradnji sa Omizio.com.

NAGRADNA IGRA

Dakle, Omizio raste i već traži i nove blogere koji će za vas napisati još više postova te donositi više novosti o vašim omiljenim iUređajima. U isto vrijeme slavimo 1 milijun otvorenih stranica a u budućnosti planiramo stići do još većeg broja čitalaca, a to znači i više i bolje nagrade za vas.

Činjenica je da je Omizio blog nastao i održava se jedino željom, energijom i finansijama uredništva. Samostalna domena, održavanje bloga, server za download sekciju – sve su to troškovi koje sami pokrivamo. Oni slični nama će shvatiti šta nas tjera da nastavljamo dalje, da budemo bolji i da pomažemo jedni drugima; prevodimo tekstove, pišemo tutorijale, isprobavamo i testiramo raznorazne aplikacije. Zato smo i još više ponosni što vam možemo ponuditi jedan ovakav poklon, i to zahvaljujući VIP Centru Nova Gradiška.

Zato ćemo i mi vas zamoliti da podijelite ovaj post na Facebooku, forumima, kroz vlastite postove na blogovima (ako ih imate) te na druge načine kojih se sjetite. To će nama dati šansu da steknemo nove čitatelje, a vama će obezbijediti šansu da učestvujete u nagradnoj igri. Zato kliknite Share ili Retweet sa strane i neka igre započnu!

Nagradna igra će trajati od (18.05.2011) do (01.06.2011) ili dok ne dostignemo 3000 Facebook pratitelja. Štogod se od to dvoje desi prije….

Dobitnik  iPod Shuffle uređaja biti će naknadno obaviješten o preuzimanju nagrade, te jamstvu na uređaj koje u ovom slučaju mora biti ispunjeno sukladno pravilima te poslano ovlaštenom iPod serviseru za Hrvatsku u roku 8 dana od dobitka.

PRAVILA:

OBAVEZNO

Molimo vas da dobro pogledate pravila nagradne igre kako ne bi nešto propostili. Cijeli postupak će vam uzeti 3-5 minuta vremena uključujući i čitanje ovog cijelog posta.

Korak 1: Morate kliknuti LIKE na našu stranicu na Facebooku ako to već niste uradili.

Korak 2: Zatim na Facebook-u kliknite “Podijeli (Share)” kako biste ovaj post objavili na svom Facebook zidu.

  • Click Podijeli/Share

  • Click Share Link

Korak 3: Sada popunite online formu.

Ako ste zainteresovani da popravite svoje šanse za dobitak, možete uraditi slijedeće za dodatne bodove. Dobitnik će biti izabran preko online randomizera.

DODATNI BODOVI:

  • Pratite Omizio.com na Twitteru te twitajte sljedeće uključujući #omizio hash tag.  “iPod Shuffle Giveaway!!! Posjetite http://Omizio.com kako biste učestvovali u nagradnoj igri #omizio”  (+1 entry)
  • Postanite pratilac Omizio.com na YouTube (Subscribe) (+1 entry)
  • Pretplatite se na E-mail RSS feed Omizio.com (+1 entry)
  • Objavite link za ovaj giveaway na svom blogu, web stranici ili na nekom topic-related forumu (+1 entry)

*entry – dodatni bod znači da će vaše ime biti uneseno na listu još onoliko puta koliko ste osvojili dodatnih bodova (entries) – tako dobijate veću šansu za dobitak.

Nakon što ste to sve obavili, ispunite ovu kontakt formu kako biste učestvovali u igri. Možete ostavljati komentare naravno, ali samo popunjena forma znači da ste dobili učešće u igri.

Pitanja: * obavezna polja

[contact-form 1 “Contact form 1″]

image credit: [Apple.com]