Thursday, 25 February, 2021
Home >>> Apple >>> iPhone / iPod >>> f0recast 1.3 sada dostupan – Otkrite mogucnosti Jailbreaka
forcast-main

f0recast 1.3 sada dostupan – Otkrite mogucnosti Jailbreaka

F0recast 1.3 – otkrijte da li možete jailbreakati ili otključati vaš iUređaj pomoću ove male aplikacije.

Ako već niste upoznati s ovim, Forecast je mali app za Windows ili Mac koji vam pomaže da saznate da li se vaša verzija iOS-a ili basebanda može jailbreakati ili otključati. Aplikaciju je napravio 17-godišnji hackera ih8sn0w koji je najpoznatiji po svom jailbreak alatu SnowBreeze te DFU mode alatu iREB.

Aplikacija vam daje informaciju koju možete naći i na našoj stranici – jailbreak selektor ali bez ikakvog čitanja. F0recast vam točno govori da li se vaš iPhone može jailbreakati, te ako može, da li ga nakon toga možete otključati u slučaju da vam je to potrebno. Nakon što ste se naoružali tom informacijom, možete posjetiti Omizio tutoriale te naći upute na Hrvatskom o tome kako napraviti jailbreak ili unlock.

Upute su veoma jednostavne. Skinite F0recast sa developerove stranice. Otvorite aplikaciju i priključite vaš iUređaj. Za par sekundi, F0recast će vam dati informacije o uređaju (vidi slike).

Osim toga, F0recast pokazuje i par drugih stvari koje bi vam mogle biti potrebne, kao serijski broj, baseband i bootloader verzije te da li je postojeći jailbreak tethered ili untethered.

Nova verzija F0recast-a 1.3 dodaje najnovije jailbreak alate, uključujući posljednji iOS 4.3.3 i najnovije basebandove.

Ako vam se sviđa ono što čitate, Omizio.com možete pratiti i na Facebooku, Twitteru ili putem RSS-a.

 • Matija_1991

  Koji jailbreak je untethered

  • Vecina ih je untethered…. Mozes vidjeti razlike izmedju tethered and untethered http://www.omizio.com/jailbreak/razlika-izmedju-tethered-i-untethered-jailbreak-a/

   • Matija_1991

    ma mislim za ovaj 4.3.3 koji je untethered

 • ivan

  ovako ja sam imam malo poveci problem na iPhonu 3g koji je sve do jutros radio :)),
   pa sad ako se to da rjesiti, dobro sam proguglao i pogledao malo na Omizio stranici da se ne ponavlja moje pitanje, pa nadam se da se nece ponovit pitanje jer ga nisam nigdje nasao.ovako moj mob je zablokirao, vecini se to desilo pa sam obavio ponovo instaliranje, međutim zeznuo sam stvar jer sam stavio Firmware je 06.15.00 a sustav mi je 3.1.2. i sad se desilo to da sam ga nemogu otkljucati odnosno kartica mi je unutra ali nece ju cita.. uspio sam napraviti jailbreak ali i dalje nemogu unlock.. i evo sad sam instalirao fOrecas i kod unlockable? mi pise “Upgra” (use Ultrasnow).. međutim citao sam da se firmware neda otkljcati pa me zanima vase misljenje jel ima tu spasa, inace mob je iz Amerike