Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Apple >>> iPhone / iPod >>> Kako promijeniti wallpaper na iPhone-u – Video tutorial za početnike
wallpaper-switch

Kako promijeniti wallpaper na iPhone-u – Video tutorial za početnike

Ako ste tek kupili iPhone i niste sigurni kako da promijenite pozadinu zaslona (wallpaper) onda će vam ovaj kratki video tutorial za početnike to objasniti u par sekundi. Ako vam se sviđa ovaj tutorial, komentirajte ispod pa ćemo napraviti više tutoriala za početnike.

Također nas sada možete pratiti i preko YouTube-a (subscribe).

Kao i uvijek, javite nam se preko Fejsa ili Twitter-a @Omizio

 • Na mom 3G-u 4.2.1 toga nema.Ima postavi za pozadinu i nista vise. ne mogu stavit ispod ikona samo na zakljucan telefon.Kako to??

 • Zeljko Sibalic

  Ovo moj 3g os4.1 ne moze. Mogu samo ppstavit na pocetni zaslon a iza ikonica nemoguce. Kako to?

 • Zeljko Sibalic

  Izgleda da imamo sranj…. To pokusavam otkad imam mob. ali nista. Nitko nezna pomoci!

 • Anonymous

  @ Zeljko i Febo, to je zbog toga što iOS 4.x verzije ne dozvoljavaju postavljanje homescreen wallpaper-a na iPhone-u 3G. Tu opciju možete naknadno postaviti pomoću RedSn0w-a kada jailbreak-ujete svoj telefon ali vam to ne bih preporučio jer ćete tim dodatno usporiti sistem. Instalirajte Winterboard iz Cydia- jer vam, između ostalog, on nudi i da postavite wallpaper.
  Eto, vidiš da nije istina da niko ne zna pomoći, samo se treba obratiti na pravu adresu :)

 • Zeljko Sibalic

  Imam Winterboard,sa njim znam samo podesit da sve sto zadam bude na
  zaslonu kad je zakljucan. Mob. mi je spor uzas. Dali se moze ubrzat ili ne?Sta da radim?Hoce bit bolje ako izbrisem winterboard?
  Fakeclockup nista nije poboljso brzinu. Sami sto ikona brze reagira

  • Anonymous

   U winterboard-u: select themes – user wallpaper (koji odabereš na lockscreen-u bit će ti i na springboard-u). Ne, neće biti brži ako izbrišeš winterboard. Vrati ga na iOS 3.1.3, on je najbrži za 3G, ostale metode ubrzavanja nisu baš jednostavne tako da ćeš, vjerovanto, zeznuti telefon i morati raditi restore.

   • Ne ne ne ,ne moze ni Winterboard nista pomoc u nasem slucaju.Imao sam 3.1.2 BB i sve je radilo savrseno i naravno bio je odkljucan.Metnuo Jeb….Winterboard samo radi te slike ispod ikona i telefon mi zbloka da sam ga morao restorat na 421.WinterBoard je svemu kriv :)
    Tek jucer su preko Cydije app konacno sređeni za Os 4.2.1. a unlock ko zna kad ce.

   • Haris

    a kako vratit na iOS 3.13???? dobro bi doslo mi jer u mene je 4.2.1 incica

 • Zeljko Sibalic

  Nesto tu ne stima! Kad izaberem moju fotografiu i dodam je kao pozadinu(sto je jedino moguce) pozadina ispod ikona bude crna (normalno jer je 4.1). Ako me netko zove a nemam njegovu sliku uz njegov broj onda se pojavi ta fotografia ,bezveze. Nadam se da sam dobro objasnio.

 • aca

  kako namestiti da iphone bude na srpskom jeziku