Thursday, 21 December, 2017
Home >>> Glasine >>> Nove ilustracije iPhonea 4S
iphone4s-3-ispazio1

Nove ilustracije iPhonea 4S

Pogledajte još jedan konceptualni prikaz dolazećeg iPhonea.

Dok fanovi diljem svijeta s neviđenim nestrpljenjem čekaju pojavljivanje novog iPhonea stižu nam nove ilustracije istog. Ove godine bili smo u prilici da vam pokažemo nezanemariv broj ilustracija na temu iPhone 4S/5. Maštu umjetnika rasplamsale su svakojake glasine ali i fotke pojedinih dijelova tog uređaja. Glasina nije nedostajalo, ali, očigledno, ni inspiracije umjetnika.

Henry Penella je odlučio upogoniti svoj talenat sa ciljem da nam predstavi svoju realističnu viziju iPhonea 4S. Svoju opkladu Henry je stavio na glasine koje su nas ubjeđivale da ćemo ove godine vidjeti iPhone koji će nalikovati “četvorki” ali uz dodatak većeg zaslona, revidiranog rješenja antene i senzora kamere od 8MP. Osim pokušaja realizacije glasina, henryjev koncept nudi i nekoliko svježih ideja. Autor se odlučio wifi antenu staviti na pozadinu uređaja. Ovakvo rješenje unaprijedilo bi prijem signala i predstavljalo odmak od “all in one” antene na iPhoneu 4. Druga zanimljivost je mogućnost odvajanja stražnjeg dijela iPhonea od cjeline čime bi se korisnicima ponudila mogućnost da sami izvrše zamjenu baterije. Šanse da ovo vidimo iPhoneu u skorije vrijeme su manje nego mršave. Apple u svojoj ponudi, trenutno, nema niti jedan model sa izmjenjivom baterijom tako da na to možemo zaboraviti.

Nedavne glasine sugerirale su da će Appleov media event sa prezentacijom novog iPhonea biti održan 4. listopada. U svakom slučaju, narednog mjeseca ćemo sasvim sigurno znati koliko vidovit je bio Penella.

Pratiti nas možete i putem naših Facebook i Twitter stranica.

 

Izvor: iSpazio