Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Apple >>> iPhone / iPod >>> Ovako Appleovci opisuju svaki novi iPhone
keynote

Ovako Appleovci opisuju svaki novi iPhone

Appleove prezentacije novih proizvoda uvijek privlače mnogo pozornosti kako od strane štovatelja marke, tako i od hatera. Sve te prezentacije brižno su osmišljene, svaki Appleov “funkcioner” ima svoju ulogu i prethodno spremljen tekst. Iphone i ostale proizvode vole kititi raznim epitetima kako bi nas uvjerili da baš bez tog proizvoda ne možemo više živjeti. Kada imate dobro uho, kao ekipa sa stranice Buzzfeed, onda vam se neke stvari mogu učiniti repetitivnim. Pogledajte njihov video u kojem su isječci s predstavljanja svakog iPhonea, od 2007. pa do danas.

Kao što ste vidjeli, u dosta slučajeva ove prezentacije prate određeni predložak. Nećemo reći da nam Schiller, Cook, Jobs i ostali šalju subliminalne poruke ali konstantno ponavljanje nekoliko zaraznih i snažnih epiteta lako se može uvući čovjeku u glavu.

 • Ivan

  Sve što su rekli je istina stoga mi to i ne smeta toliko. Više me smeta što ljudi svaki put imaju prevelika očekivanja od novih uređaja pa na kraju budu (dosta) razočarani, a trebali bi biti zadovoljni u najmanju ruku. Veći ekran, novi tanji dizajn, odlično trajanje baterije, te operativni sustav koji 99% vremena radi besprijekorno.

 • dbertovi

  di je like???

 • dbertovi

  iPhone 5! je MUST HAVE! Hajd ljudi, ni uzivanje droga nije tako ‘seamless’ kao sto narkomani govore :-))), MUST HAVE MUST HAVE

 • OS1001OS

  A ne lažu ljudi…svaki je sve tanji i sve brzi:)