Thursday, 1 October, 2020
Home >>> Apple >>> iPad >>> Pogledajte reklamu za Bentley koja je snimljena iPhoneom 5s a montirana na iPadu Air
mulsanne-apple

Pogledajte reklamu za Bentley koja je snimljena iPhoneom 5s a montirana na iPadu Air

Ranije su alate za uređivanje fotografija i video uradaka koristili samo profesionalci i rijetki entuzijasti na svojim računalima. Uz pomoć pravog mora aplikacija ove vještine su se popularizirale kod većeg broja korisnika pametnih telefona i tableta, a ovaj trend polako preuzimaju i profesionalci.

Britanski proizvođač luksuznih auta, Bentley, sada je izbacio reklamu koja je nastala isključivo korištenjem iUređaja! Video snimci nastali su uz pomoć iPhonea 5s, a krajnji proizvod smontiran je i obrađen iMovie aplikacijom na iPadu Air (ugrađenom u stražnja sjedišta modela Bentley Mulsanne). Obavezno pogledajte video do kraja jer obuhvata i mali dio procesa snimanja i montiranja!

Naravno, upotrijebljena je i zavidna količina dodatne opreme (nastavaka za objektiv, steady cam, držača i ostalog) kako bi ovi snimci djelovali iznimno profesionalno. Sjetimo se da je prošle jeseni modna marka Burberry koristila iPhone 5s kako bi snimili svoju modnu reviju. Ovo je još jedan dokaz da iPhone 5s ima jako potentnu kameru a dolaskom Ari Partinena iz Nokiae u Apple postaje jasno da će iPhone 6 kamera biti još značajniji iskorak naprijed.

 

  • Josip Sinković

    Dokazuje li ova reklama da iPhone ne može snimati video u boji?

    Šala mala,naravno – ali nisam mogao a da ne postavim ovo pitanje!