Tuesday, 20 October, 2020
Home >>> Apple >>> iPhone / iPod >>> Pogledajte uporedni test brzine svih dosadašnjih iPhone modela (Video)
every-iphone-e1411373174470

Pogledajte uporedni test brzine svih dosadašnjih iPhone modela (Video)

Ekipa sa EverythingApplePro YouTube kanala bila je zauzeta prethodnog vikenda s pripremom zanimljivog video uratka. Na njemu je napravljeno poređenje brzine svih 10 iPhone modela koji su, do sada, našli put na tržište. Da, 10 modela: iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6 i iPhone 6 Plus.

Pomenutih deset modela podvrgnuto je raznim testovima brzine: paljenje i gašenje uređaja, učitavanje web stranice, GeekBench i drugi testovi.

Iako video nije ponudio mnogo iznenađenja, lijepo je na jednom mjestu vidjeti kako je iPhone napredovao i evoluirao od 2007. godine pa do danas. Ako ste propustili, ne zaboravite da pogledate našu video recenziju i sound test novog iPhonea 6.

  • Lujo

    Stvarno vise ni ne zelim ovaj pristrasni, plaćeni portal niti otvoriti… Samo uveličavanje iPhonea bla bla… Mlijeko je crno javili iz Applea Omizio objavio, i tvrdi da je tako? A zasto ne pisete o iPhoneu 6 plus koji se krivi i deformiše u džepu ako duze sjedite u tom položaju? Na Uoutubeu ga frajer rukom savija polako i on ostaje u tom krivom položaju? Promašaj decenije… Ali vi necete pisat o tome kao sto niste ni o neinstaliranju iOS 8 na 4 S pa su ljudima sad telefoni kante spore i tupave… Moj Omizio…? Hmmm