Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Apple >>> iPhone / iPod >>> Pogledajte video test svih dosadašnjih iPhone modela

Pogledajte video test svih dosadašnjih iPhone modela

Vjerujem da ste nakon čitanja naslova pomislili kako je ovo blesav test. Jednim dijelom to i jeste. Od 2007. pa do danas postojalo je 8 različitih iPhone modela. Svaki je, prirodno, bio brži i bolji od prethodnika.

Na EverythingApplePro uzeli su sve iPhone ikad dostupne, odradili im svjež restore i pred njih postavili svakodnevne zadatke. Naravno da iPhone 5s brže otvara web stranice od iPhonea 2G ali video je ipak ponudio i par manjih iznenađenja. Pogledajmo:

Ovaj video je nešto za Apple nostalgičare i fanove. Lijepo je vidjeti sve te uređaje na okupu a još ljepše je vidjeti koliko su napredovali kroz godine.

  • BoroZvijer

    Ali stvarno kad ih stavis sve jedne do drugih covjek shvati koje su to minorne promjene od 2007 sto se dizajna tice ali to je umjetnost.. Nesto kao Vw golf svaki model promjene sitno a opet dovoljno da privuce ljude… Treba to znat i zato svaka im cast…

  • Butik Nino

    Mozda cu zvucati glupo ali prvo bih se slozio sa predhodnim komentarom i druga stvar dosta nekih telefona sam promijenio i defintiivno sam odlucio se na iphone