Friday, 30 July, 2021
Home >>> Apple >>> ProgressPercent Tweak – Kontrolirajte preuzimanje aplikacija
ProgressPercent

ProgressPercent Tweak – Kontrolirajte preuzimanje aplikacija

Još jedan jako koristan tweak izronio je u Cydia trgovini. Radi se od tweak-u pod nazivom ProgressPercent, koji potpisuje developer Rudolf Lichtner,  poznatiji pod imenom rud0lf77.
Radi se o tweak-u koji u procentima prikazuje skidanje aplikacija iz App Store-a. Prikazuje koliko ste skinuli, odnosno, koliko je još ostalo da završetka skidanja i instalacije.

percent bar iphone

 

Ovaj tweak će biti najkorisniji onim korisnicima koji  skidaju nešto veće aplikacije. Jer kako i sam ponekada skidam takvu vrstu aplikacija, dosta puta znam biti nestrpljiv jer ne znam stvarno stanje preuzimanja.

Nakon preuzimanja i instalacije ovoga tweak-a, neće biti potrebno naknadno ga ugađati. Tweak postaje nevidljiv za ugađanje, odnosno, samom instalacijom on se integrira u iOS vašeg iUređaja.
Jedna loša vijest je za one korisnike koji koriste SpringtomizeSpringtomize 2 ili neki drugi tweak za sakrivanje oznaka ikona. Naime, ako ste koristeći neki od tweak-ova sakrili ove oznake, neće te biti u mogućnosti vidjeti indikator za preuzimanje aplikacija u procentima. No ako odete u postavke tweak-ova koji sakrivaju oznake ikona te omogućite njihov prikaz, PrgressPercent će raditi bez problema.

Svi oni koji žele preuzeti ovaj tweak mogu ga pronaći u BigBoss repo-u, u Cydia trgovini, besplatno.

Izvor – BigBoss.org