Monday, 26 October, 2020
Home >>> Apple >>> iPhone / iPod >>> Ultrasn0w Unlock za iOS 4.2.1 izlazi sutra
ultrasn0w

Ultrasn0w Unlock za iOS 4.2.1 izlazi sutra

Kao sto smo i prije najavili, Ultrasn0w – unlock za iOS 4.2.1, (baseband 05.15.04 i starije) izlazi sutra, u nedjelju 28.12.

MuscleNerd je na svom Twitter-u to i službeno potvrdio:

Finally got ultrasn0w working fully on 4.2.1. Apple inadvertently(!) broke ultrasn0w via aggressive compiler optimization.

Ali, vijest je dobra samo za vlasnike iPhone 3G i iPhone 3Gs, jer, novi Ultrasn0w neće zasad biti kompatibilan sa iPhone 4. Vlasnici iPhone 4 morati će biti još neko vrijeme strpljivi, team Unlock-era objavljuje da naporno rade na modifikaciji Ultrasn0w-a da bude kompatibilan i sa iPhone 4 Baseband-om (05.15.04 i starije) na iOS-u 4.2.1.

Čim novi Ultasn0w bude online, napisati ćemo TUTORIAL za lakše snalaženje.

I dalje napominjem, nemojte nadograđivati vaš iOS ako želite sačuvati mogućnost Unlock-a!

Pratite nas i dalje na portalu, Facebook-u ili Twitter-u, imamo uvijek NAJNOVIJE vijesti!

UPDATE: Kako unlock (otkljucati) iOS 4.2.1 ili 4.1 preko UltraSn0w-a

 • limun

  ultrasn0w izašao….

  Ultrasn0w for iPhone 3G is ready!

  1. Ensure you have upgraded to iPhone OS 3.0
  2. Jailbreak your iPhone 3G using redsn0w or PwnageTool (this will also install Cydia/Icy)
  3. Run Cydia or Icy
  4. Please add the repo repo666.ultrasn0w.com to Cydia or Icy. That last “o” is actually the number zero “0”! If you use the letter “o” you’ll get an error.
  5. Search for ‘ultrasn0w’ in cydia or icy and install ultrasn0w
  6. Reboot your iPhone 3G
  7. T-Mobile USA users should disable 3G before using ultrasn0w
  8. Enjoy

  • limun

   Admine briši ovo molim te, krivo sam si “interpretirao” text, oprostite nije namjerno…
   hvala

 • Anonymous

  Bok svima,
  na 3gs-u sam instalirao OS 4.2.1, i promijenio baseband na 06.15.00, te uspio unlockati. Sve je radilo super jedan dan i onda se iPhone ugasio i restartao u recovery modu. Pokušao sam ga maknuti sa TinyUmbrell-om, sa RecBoot-om, sa iREB-om, ali ne uspijevam, on i dalje ostaje u recovery modu.
  ITunes ga prepoznaje u recovery modu i ponovo sam pokušao instalirati OS 4.2.1. ali me izbacuje sa greškom 1015. Ima li pomoći ili iPhone ostaje u ladici do novih spoznaja. Hvala na odgovoru ako će ih biti.

  • bionda_015

   Vjerojatno imaš novi bootrom na 3gs. Sto znaci da ti je jailbreak thetred odnosno da ga gubis svaki put kad se telefon ugasi ili reebot-uje. Ništa strašno. Pokreni ponovo redsn0w onaj kojim si jailbreak mobitel, i cekiraj samo opciju just boot tethred right now i pusti redsn0w da ti upali mobitel. Ovo moraš uraditi svaki put nakon gašenja ili reeboot-a iPhone-a. Imaš sve objasnjeno u ovom tutorijalu http://www.omizio.com/jailbreak/kako-jailbreak-i-unlock-iphone-3gs-sa-novim-bootrom-om-359-3-2-na-ios-4-2-1-tethered/. Ako bilo gdje zapnes slobodno se javi. I obavezno javi da li si uspio.
   Pozzz…
   ;-)))

   • Anonymous

    Hvala, obzirom da mi se sviđa omizio pokušat ću biti aktivan i naravno da ću javiti

    • bionda_015

     Ne bi trebao imati većih problema samo moraš imati najnoviji redsn0w, link imaš u onom tutorijalu koji sam ti ostavio. Trnsko bi uz par klikova da ti proradi mobitel.
     Hvala ti sto nas pratis i sve novosti bit će kod nas na stranici objavljene i propracene tutorijalima. Mi smo i nastali sa idejom pomoći ljudima koji imaju probleme i koji su novi u jailbreak community-ju.
     Pozzz…
     ;-)))

     • Anonymous

      Na žalost nisam uspio, redsno0w počnr nešto raditi, na ekranu se pojavi ananas ali se iPhone opet vrati u recovery mode.
      pozdrav

     • Mgodanj

      Pozdrav svima , novi sam na Vašem forumu i imam isti problem kao i Vubor. Ako netko zna riješenje moli za pomoć pošto mi mobitel nije u funkciji.Više mi nije važan ni jailbreak samo da proradi.Hvala.Iphone 3gs OS 4.2.1, baseband na 06.15.00 .

     • bionda_omizio team

      pogledaj u inbox od maila…još danas sam ti poslao ail…

      pozzz…

      ;-)))

      B