Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Apple >>> iPhone / iPod >>> UPOZORENJE: Unlock sa iPad Baseband-om može onemogućiti GPS!
warrning

UPOZORENJE: Unlock sa iPad Baseband-om može onemogućiti GPS!

iPhone Dev-Team je upravo izdao obavijest navodeći da ažuriranjem vašeg iPhone Baseband-a na iPad baseband 06.15.00 zbog otključavanja, može rezultirati gubitkom GPS funkcionalnosti!

Unlockeri imaju miješane rezultate o GPS funkcionalnosti s 06.15.00 iPad Baseband-om. Trenutno je iPhone Dev-Team-u nemoguće otkriti gdje je propust, ali najavljuju uskoro rješenje i tog problema. Za pretpostaviti je da ćete izgubiti GPS funkcionalnost s 06.15.00 Baseband-om. A može i sve funkcionirati u savršenom redu.

Zaključak, dobro razmislite želite li izgubiti GPS radi Unlock-a…

 • Stroby

  Taj zadnji unlock im je koma. Ne razumijem zašto uopće prenosite takve gluposti. Još nudite tutorijale koji završavaju happy endom. Izgubit ćete kredibilitet, ako ga uopće želite.

  • limun

   Gledaj Stroby, to svatko radi svojom voljom i na svoju odgovornost što je i ljepo navedeno prije svakog takvog tutorijala. Naravno da uvijek postoje bugovi koji se pokažu nakon nekog vremena ali koji če sa vremenom biti i uklonjeni.
   Šta bi ja sad trebao gledati svoj telefon koji vrijedi nekoliko stotina ili tisuća kuna u vitrini ???
   Kupio sam ga i svjestan sam mogučih posljedica. Mislim da ti komentar nije na mjestu jer dečki ipak troše svoje vrijeme i trude se da bi i mi koji ne koristimo službenog operatera mogli doživjeti čari recimo iPhonea.

  • Anonymous

   @limun hvala na podrsci i riječima koje bih i ja napisao

   @Stroby obzirom da vjerojatno nisi pregledao naše tutorijale i momente do kraja, jer da jesi shvatio bih da ti komentar uopće nije na mjestu. Naime ja ti ovaj komentar mogu i ukloniti, ali ne želim jer nas tim stoji iza svega sto napise na ovom blogu. Kredibilitet već imamo sto pokazuju posjeti i komentari, tako da nam ti ovim komentarom mozes samo podignuti isti. Uostalom da ne valjamo ti ne bi ni bio na našim stranicama.
   Zamolio bih te da mi napises u kojim to postovima mi nismo skrenuli pažnju na moguće posljedice, uz to da si malo išao citati komentare vidio bi da je čak i administrator u jednom komentaru rekao kako je ovaj Unlock polovicno odradjena stvar i da ga nazivaju još i iPhone genocidom jer postoji mogućnost da nakon BB od iPad-a vise nikada nećete moći updateovati na noviji iOS. Ovaj Unlock se radi na osobnu želju i odgovornost i mi smo se od toga ogradili u startu, a ovaj blog je nastao sa idejom da se pomogne prosječnom korisniku da ne bi imao mobitel od par tisuća kuna koji stoji neupotrebljiv u ladici.
   Sve ovo sto sam naveo gore dovodi nas do zaključka da ti nas blog nisi no pregledao, a da si se upustio u komentare bez ikakvog predznanja o našoj stranici. Pa ja bih se na tvom mjestu zapitao tko nema kredibilitet

 • Zelenko

  Imam jedno pitanje. Moze li se vratiti stari baseband? Imam 06.15.00

  P.S. Svaka vam čast. Imam iPhone već godinu dana i jako puno sam naučio o njemu upravo ovdje. Sve pohvale na zalaganju i uloženom trudu!

  • bionda_015

   Ako imaš iPhone 3G onda Mozes vratiti niži BB, ali ako imaš 3GS onda nažalost to nećeš moći. Zato smo i upozoravli da razmislite prije nego li krenete u update. Ovo ti je tutorijal ako si na 3g. http://www.omizio.com/iphone-apps/downgrade-ios-4-1-baseband-05-14-2-na-stariji-baseband-05-13-4-preko-3g-fuzzyband-a/

   Hvala na lijepim riječima i podrsci i ostanite uz nas jer bit će još mnogo toga novoga i korisnoga za sve.
   Pozzz…
   ;-)))

   • Zelenko

    Da, da… malo sam brzao. To je znaci nepovratna radnja za sada ili za uvijek :)

    • limun

     Može se vratiti baseband na 3G jedino pod uvjetom da ima bootloader 5.8, recimo ja imam 5.9 i ne mogu ništa

 • Zgudelj

  Lost gps. 3GS 4.1. Kiwi

 • Info

  Pozz…tocno gps gotovo ne radi.dok vozi tu tamo se javi veza ali na sekundu…

  • bionda_omizio team

   Nažalost ali u 98% slučajeva ne radi GPS… navodno da se radi na soluciji spustanja BB, ali ja osobno imam sve manje nade za tako nešto.
   Pozzz…
   ;-)))
   Omizio team
   B

 • Mateo Došlić

  Ja imam i problema i sa Bluetooth , nakon što sam intaliraoo Celeste Cracked nije mi se niaktivirao niti nece slati stalno pise Connectiong i samo stoji

  molim vas pogledajte zasto?

  Hvala :)

  Pozz

  • Zato sto je crackirana verzija koja ne radi. Pogledaj komente po nasoj FB stranici…Svi se zale na to….

   • Mateo Došlić

    Pa skinio sam sa http://ihackstore.com/repo/

    i imam Iphone 3G 4.2.1 ali neznam zašto onda ne radi na toj verziji a što je najbore nemam spremljene starije verzije da ga downgrade-am na stariju verziju i Baseban imam 6:15:00