Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Apple >>> iPhone / iPod >>> Vipnet iPhone 4 – Izlazi sutra sa novim cjenama i tarifama
vip_iphone4

Vipnet iPhone 4 – Izlazi sutra sa novim cjenama i tarifama

Vip je napokon izbacio datum izlaska dugo ocekivanog iPhone-a 4. Vipnet ocekuje iPhone 4 u svojim radnjama i na internetu 17, prosinca 2010. Na vrijeme za ovogodisnje blagdane. Cijene ce se kretati od 99 kuna pa do 2.199 kuna ovisno o pretpati i modelu iphone-a. Sve cijene ovise o potpisivanje ugovorne obveze na 24 mjeseca.

Vipnet ocekuje da ce mnogi kupiti iPhone 4 za blagdane i savjetuje sve koji su za interesirani da naprave predbiljezbu na njihovoj stranici.

Vipnet takodjer nudi novu blagdansku ponudu koja polovi cijenu svih ponuda za 50% sa potpisivanjem dvo godisnjego ugovora.

Sluzbena Objava

Ovih blagdana počastite se iPhone 4 telefonom već od 99kn! Uživajte koristeći jedan od najboljih smartphone uređaja na svijetu u dokazano najboljoj mreži u Hrvatskoj, s međunarodnim P3 certifikatom.
Kako je iPhone 4 trenutno jedan od najtraženijih telefona u svijetu i potražnja za njim veća je od proizvođačevih mogućnosti isporuke, savjetujemo vam predbilježbu. Sve korisnike koji su se prijavili kontaktirat ćemo uskoro prema kontakt podacima koje su nam ostavili.
Ako već niste, požurite, predbilježite se ili kontaktirajte svoje prodajne predstavnike!

Od 17.12. iPhone 4 bit će dostupan u Vip centrima i kod odabranih Vip partnera.

http://www.vipnet.hr/iphone