Monday, 28 September, 2020
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Best of App Store 2012!
best-of-2012

Best of App Store 2012!

Apple App Store nam već pet godina u nizu donosi zbirku aplikacija koje nam uljepšavaju i doprinose životu na različite načine. Apple je s App Storeom i one click instalacijom potpuno promijenio način na koji konzumiramo software ne samo na mobilnim platformama već i na desktop računalima.

Prošli tjedan kao i pred kraj svake godine, Apple je objavio listu najutjecajnijih aplikacija u 2012. Osim najprodavanijih aplikacija Apple editori su u prvi plan stavili aplikacije koje su doprinjele App Storeu na neki poseban način.

App store igre su ostale u provom planu s obzirom da su upravo one postale novi način zabave milijunima korisnika širom svijeta.

Da mi je neko rekao prije pet godina da ću češće i više igrati igre na svom mobilnom uređaju nego na PS3 ili XBox 360, vjerojatno bi se nasmijao. Danas je to postala potpuna realnost mog video game svijeta.

Ovdje ćemo vam ukratko pokazati dio liste, u slučaju da ste iz nekog razloga promašili neku od ovih odličnih aplikacija.

App of the Year!

Glavnu nagradu godine, odnosno App of the year je otišao veoma popularnoj Aplikaciji Action Movie FX. Drugo mjesto je osvojila glazbena aplikacija pod imenom Propellerhead.

Game of the Year!

Najbolja igra godine je otišla odličnom platformeru Rayman Jungle Run a i mi se sa top odlukom u potpunosti slažemo. Drugo mjesto je osvojila igra s riječima Letterpress.

Osim gore navedenih, Apple je pokazao još stotinjak aplikacija koje su na neki način bile drugačije od stotine tisuća drugih koje su izašle na App Storeu tijekom 2012.

Neke od značajnijih koje smo i mi koristili tijekom godine su Mini Motor Racing, Catapult King, Bad Piggies, Super Monsters, CSR Racing, Pintrest, Snapguide, Showyou, Dead Trigger, Need for Speed Most wanted, Pocket, Songza i mnoge druge.

Osim App Store aplikacija, Apple je također napravio liste najbolje muzike, filmova, knjiga, tv serija i podcasta.

Ja bih vam definitivno preporučio da pogledate detaljnu listu svega što nismo naveli u ovom članku te provjerite što ste propustili ove godine. Ja sam već našao par odličnih aplikacija za koje nisam ni znao.

Javite nam u komentarima koje su vaše top tri aplikacije u 2012.

  • Link

    Na kraju teksta “pogledajte detaljnu listu”, upućuje nas na apple link za skidanje iTunes-sa.
    Da li je greška,ako je ste koji link treba posjetiti za pregled najboljih aplikacija u 2012. Hvala!

    • Link radi samo na USA App Storeu posto je ta sekcija samo na US storeu. Prebaci se na USA store na dunu i onda klikni na link.

  • mirko

    Moze li me neko uputiti gdje da skinem aplikaciju za snimanje telefonskog razgovora? Nije bitno da li na sidiji ili app storu! treba mi nesto provjereno,da radi bey bipa