Friday, 23 October, 2020
Home >>> Apple >>> iTunes >>> Izbačen Novi iTunes 11
itunes-11

Izbačen Novi iTunes 11

Apple je jučer izbacio novu dugo očekivanu inačicu iTunesa 11, koja je predstavljen na iPhone 5 eventu prije par mjeseci.

O iTunesu 11 smo detaljno pisali i ranije tako da više informacija možete naći ovdje.

Sa obzirom da ga još uvijek testiramo iz prve ruke, nećemo se upuštati u nikakve detaljne recenzije, ali vam možemo reći da je na prvi pogled, iTunes 11 primjetno brži, što je po mom mišljenju bio najveći problem sa iTunesom. Osim toga novi UI je puno ljepši i lakši za koristiti. Naravno, potrebno je malo privikavanja, ali sve u svemu promjena su ka boljem.

Ako ga još uvijek niste isprobali, iTunes 11 za windowse možete besplatno skinuti ovdje, a za Mac naravno sa Mac App Storea.

Javite nam što vi mislite do sada?

 • Msc

  Isproban radi super al najvaznije pitanje kad ce izac jailbreak za novije uredjaje

 • Disco

  Jailbreak i mene zanima, uzeo neki dan ipad 4te generacije i jedva cekam da ga oslobodim :-D

 • Guest134

  radi super, MEĐUTIM, najveći nedostatak je izostanak cover flowa!!! To je zapravo bio jedan od glavnih razloga zašto koristim itunes (uz potrebu zbog iphonea naravno). Ali što se tiče brzine, nije loše …

  • Coverflow je zavrsio. Toga vise nece biti sa obzirom da nije bas lagan nacin pronalazak albuma ako imate 2000 tisuce albuma. Meni je bio vizuelno cool ali ga nikada nisam koristio u praksi.

   • Guest134

    ma znam da nije bilo praktično, ali opet se moglo birati između Grid i Coverflow, a meni je to bilo, baš kako kažeš, cool, sviđalo mi se, a sad ništa od tog :(
    ali svakako ne koristim ni grid nego nalazim pjesmu preko Search. Ali ok. We’ll get use to it.

 • petar

  Ja sam slucajno apdejtao ipad2 sa 5.1.1 koji mi je bio JB i sada blejim u njega i ne znam sto da radim s njim :) Hitno mi treba JB!!