Friday, 25 September, 2020
Home >>> Ostalo >>> Anketa >>> Koliko vas koristi iTunes 11 kao glavni music player? – Anketa
itunes-main

Koliko vas koristi iTunes 11 kao glavni music player? – Anketa

Kao što znate Apple je prije par dana izbacio novi iTunes 11 koji nam donosi mnogo novih funkcija te se rješava mnogih problema koje je iTunes imao do sada.

Nas zanima, da li su po vašem mišljenju promjene na bolje dovoljne da se vratite na iTunes kao glavni glazbeni player koji koristite svaki dan? Ako promjene nisu dovoljne, javite nam u komentima sto vam se ne sviđa i što bi moglo biti još bolje.

 • robee

  Promjene su minimalne i kao player nije upotrebljiv (barem meni). Ono sto mi se nikako ne svidja je kod instalacije appsa vise nema kucica za kvacicu koju aplikaciju da si instaliras na uredjaj vec sa desne strane pise instal (i ostalo), definitivno nelogicno napravljeno (kvacice vidis brzim preletom, a ovo moras dobro gledati sta je sta, barem da postoji razlicita boja, no nista). Jedino sto je ua win malo brzi i ne trza toliko….
  Sam player je radjen za bazu glazbe, a ja strasno mrzim one programe koji rade na bazama (kao i foto programi). Svoju kolekciju(e) ja sam organiziram po folderima i plejam kako meni odgovara, a kada bi ajtjuns koristio kao player, poremetio bi mi plajliste za ajfon i ajpad :)
  Sve u svemu, nist posebno od programa i totalo ejplovski, nedoradjeno i sa dosta ogranicenja, samo se medijski dosta istice, pa ga ljudi koriste :)

  • iPhoneos…

   Očito se bas ne snalazis najbolje s iTunesima…ne vidim na koji način bi si poremetio glazbu na iPhoneu ako ga koristis za slušanje glazbe…napravis playliste za iPhone i to sinkas, sve ostalo dodjes i brises kako hoćeš. Slažem se da je iTunes 10 pregledniji zato cu i odgoditi ovaj update do daljnjeg…

 • Maki

  Nisam ga instalirao, a i nemsm namjeru. Sem toga koristenje iTunesa za player je totalno bzv, cim pjesmu hocu da cujem preko njega on ju i pohrani u iTunes i tako gomila…a to mi nije potrebno

 • Ivica Grgic

  Jednostavnije je za svoju kolekciju glazbe koristiti Media Monkey ili Winamp s kojima je jednostavno prebacivati glazbu sa i na iUređaj.