Thursday, 21 October, 2021
Home >>> Apple >>> Koliki ste Apple fanboy?
infographics1

Koliki ste Apple fanboy?

Apple proizvodi već dugo ne privlače samo pažnju hipstera. Broj štovatelja i poklonika ove kompanije diljem svijeta broji se u stotinama milijuna a nepobitno je da neki od njih Apple smatraju gotovo pa religijom. Bitke između ljubitelja Applea i Samsunga u zadnjih par godina samo privlače još veći broj geekova na jednu ili drugu stranu. Ekipa sa stranice Mackeeper napravila je odličnu infografiku u obliku testa koji otkriva koliki ste Apple fanboy u stvarnosti. Infografiku su prenjeli i cure i dečki sa iDownload bloga a isto ćemo učiniti i mi.

Dakle, ukoliko je vaše poznavanje engleskog jezika solidno, pogledajte infografiku u nastavku i ne zaboravite zbrajati bodove.

infographics

 

Odmah ću vam reći da moj rezultat nije ni blizu prolaznom s obzirom da zbog nabavke Apple proizvoda nisam prodao ni bubreg ni auto, a osim ako se nisam ozbiljnije napio u skorije vrijeme sam prilično siguran da nemam ni tetovaža sa jabučastim motivima. Podijelite vaše rezultate u komentarima!

 • Sheldon

  75

 • Kresimir Lovric

  40 pff..

 • 75 :) dobro je mislio sam da sam gori.

 • marac_

  nisam ni probao. od applea sam imao/imam samo iphone, a sve ovo ostalo mi je precjenjeno

 • kunta kinte

  Svako ko na svom siteu ili bilo kakvoj drugoj publikaciji reklamira Mackeeper je looser… :P

 • Fan!

  Jesam apple fan, ali sam pogledao samsung galaxy 4 prezentaciju koja me odusevila, pogotovo sa novim stvarima, apple ce se morati dobro potruditi…..