Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Apple >>> Mac AppStore već u ponedjeljak 13.prosinca?

Mac AppStore već u ponedjeljak 13.prosinca?

Malo sviježih glasina, a da se ne vrti sve samo oko iPhone-a… :)

Na zadnjem KeyNote-u Apple CEO Steve Jobs najavio je Mac AppStore. Vjerujem da svi korisnici Mac-a ovo željno isčekuju. Ja osobno da. Ruku na srce, svaki put se iznenadim koliko mogu pojednostaviti stvari, a da krajnji korisnik, ne gubi na User Friendly sučelju…

Mac AppStore – sve aplikacije koje su vam potrebne na dohvat klika. Standardni AppStore koji je svima poznat s iPhone/iPad uređaja, sada i na Mac-u… Bio je najavljen za početak 2011.god. s novom serijom MacBook Pro-a, ali izgleda da stiže puno brže, i to već idući ponedjeljak 13.12.2010.

Apple je od developera za Mac OSX zatražio da pošalju svoje finalne verzije aplikacija nakasnije do 03.12., sumljalo se da će već danas 06.12. Mac AppStore biti dostupan. Logično je, probližavaju se praznici, “vrijeme darivanja” i “vrijeme peglanja kartica” :) , pa je vrijeme da se Apple predstavi s još širom ponudom i mogućnosti na koji način potrošit koju kunu ili $$$.

Mac AppStore biti će lako pretraživati uz pomoć pretrage i poznatih nam kategorija, kao što su: games, productivity, music i slično… Uz aplikaciju biti će standardno i komentari korisnika koji su već kupili aplikaciju, opis developera i ocijena… Uz pomoć svog postojećeg iTunes računa, ulogitati ćete se i tu, pa kada nađete aplikaciju, klikom je kupiti. Aplikacija će se početi skidati (pristup internetu obavezan!) i kada se instalira, pojaviti će vam se ikona na Dock-u. Kao i na AppStore-u, za svaki update ćete  biti pravovremeno obavješteni.

Nadajmo se pristupačnim cijenama kao i za iOS aplikacije…

Pratite nas i dalje na omizio.com i na twitteru @omizio ili pustite komentar/pitanje u komentarima…

Image Credit: ipatrix.com, gearlive.com