Tuesday, 27 October, 2020
Home >>> Apple >>> MacBook prijenosnici iz T-HT-a!
macbook_air_g20

MacBook prijenosnici iz T-HT-a!

Jučer je Vipnet pustio u prodaju MacBook White, MacBook Pro i MacBook Air. Već danas na službenim stranicama T-HT-a izašla je i njihova ponuda u objavi za medije.

Iz objave za medije saznajemo sljedeće cijene uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca u Mobile Internet 10GB:

  • MacBook Pro će tako biti dostupan već od 7.098kn
  • MacBook White od 5.998kn
  • MacBook Air od 7.898kn

Svi navedeni modeli dolaze s zaslonom od 13.3”, za razliku od Vipneta, koji ima i MacBook Air s 11.6” ekranom. Bilo je i glasina o tome da će T-HT Apple prijenosnike ponudit i uz MaxADSL uslugu, zasad o tome nema informacija, službeni cijenik nisam uspio pronaći, tako da će ovaj post biti update-an kada službeni cijenik bude dostupan javnosti s svim mogućnostima (Mobilni Internet ili MaxADSL).

Također će prodavati i iPod nano po cijeni od 1.268 kuna, a iPod touch po 1.798 kuna.

Evo i kako su ih okarakterizirali:

MacBook Pro, MacBook White i MacBook Air karakteriziraju, poznati, besprijekorni dizajn te iznimne tehničke karakteristike – briljantan zaslon, napredna grafika, iznimna brzina, primjerice prilikom pregledavanja fotografija ili filmova te dugotrajna baterija koja može izdržati i do 10 sati zahtjevnog rada. Uređaji dolaze s inovativnim trackpadom s mogućnošću mutitoucha.

Isto kao i kod Vipneta, o iPad-u nema ni riječi, dok kao što svi već znamo, iPhone imaju u prodaji već poduže vrijeme.

Dva dana za redom, dva operatera koji nude, više – manje, iste prijenosnike, po “relativno” sličnim cijenama. Dobro je što se ponuda Apple MacBook-ova proširila, postala dostupnija širem pučanstvu, ali je li to revolucija? Iskreno, ne bih rekao…

Image Credit: laptopmag.com