Thursday, 21 December, 2017
Home >>> Apple >>> Na drugu godišnjicu smrti, Apple se prisjeća Steve Jobsa

Na drugu godišnjicu smrti, Apple se prisjeća Steve Jobsa

Sutra je druga godišnjica smrti vizionara i čovjeka koji je svojim dostignućima promijenio svijete računala, mp3 playera, pametnih telefona i tableta.

Tim Cook je poslao ovaj interni email svima u Appleu:

Team-Tomorrow marks the second anniversary of Steve’s death. I hope everyone will reflect on what he meant to all of us and to the world. Steve was an amazing human being and left the world a better place.

I think of him often and find enormous strength in memories of his friendship, vision and leadership. He left behind a company that only he could have built and his spirit will forever be the foundation of Apple. We will continue to honor his memory by dedicating ourselves to the work he loved so much. There is no higher tribute to his memory. I know that he would be proud of all of you.

Best,

Tim”

Prevod:

Sutra je druga godišnjica Stevove smrti. Nadam se da će te se svi sjetiti što je značio nama i ostalima širom svijeta. Steve je bio nevjerojatna osoba i ostavio je svijet boljim mjestom.

Mislim on njemu često i pronalazim ogromnu snagu u sječanju na naše prijateljstvo, viziju i rukovodstvo. Za sobom je ostavio kompaniju koju je samo on mogao sagraditi i njegov duh će zauvijek ostati temelj Applea. Mi ćemo nastaviti da ga se sjećamo tako što ćemo posvetiti sebe poslu koji je on toliko volio. Znam da bi bio ponosan na sve vas.

Sve Najbolje,

Tim.