Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Apple >>> Poboljšana aplikacija za vrijeme na iOS 5
ios5-weather

Poboljšana aplikacija za vrijeme na iOS 5

iOS 5 po svemu sudeći donosi automatsko GPS lociranje na Weather app kako bi u svakom trenutku mogli vidjeti kakvo je trenutno vrijeme na mjestu gdje se nalazite, ili ono koje slijedi u narednim danima.

Svakim danom doznajemo sve više novosti koje će se pojaviti na novom iOS-u 5 koji je nedavno predstavljen na ovogodišnjoj Apple-ovoj WWDC 2011 konferenciji. Nakon prepunih oduševljenja novim iOS 5 notifikacijama, iCloud servisa, Kamera app, PC Free i dr., došlo je vrijeme i za otkrivanje onih manjih “tajni”, ali isto tako poželjnih i zanimljivih funkcija koje će nam donijeti taj čaroban iOS 5. Ovoga puta po screenshot-ovima i reportažama koje se vrte diljem svijeta šuška se da će aplikacija za vrijeme ( Weather App) raditi pomoću GPS-a, što znači da će aplikacija automatski prepoznati vašu lokaciju, te nećete morati ručno unositi ime mjesta na kojem se nalazite kako bi vidjeli trenutno vrijeme, kao i ono za naredne dane. Naravno, kao i na trenutnim iOS verzijama moći ćete unositi mjesta za koje želite vidjeti vrijeme. Također, u novim iOS 5 notifikacijama vidljivo je da će vrijeme biti vidljivo i otvaranjem istih.

Moram priznati da mi se sve više i više sviđa nadolazeći iOS 5, ovo su samo neke od sitnih promjena, a tko zna s koliko još toga će nas Apple oduševiti kada se omogući konačni update u rujnu ove godine.

Omizio.com svakodnevno možete pratiti i komentirati putem Facebook ili Twitter stranice.

Image credit: ijafri.com

  • Ivica Kljajić

    Ovo mi se čini jako dobro!

  • Stevica Posao

    Veselimo se stvarima koje bi trebale biti normalne :-(

  • Molio bih za malu pomoć. U aplikaciji Weather mi ne prepoznaje Požegu, prije sam ju mogao naći ali piše Slavnoska Požega te ima identične temperature kao i Slavnoski Brod ali sada jednostavno više ne mogu pronaći ni Slavonsku Požegu. Da li je moguće ikako ručno napraviti da sa nekog drugog izvora nalazi temperature a ne samo sa Yahoo?