Monday, 16 May, 2022
Home >>> Apple >>> Pogledajte fantastičnu novu Apple reklamu za praznike
stevie-andra-apple

Pogledajte fantastičnu novu Apple reklamu za praznike

Kraj je studenog i uskoro će nas obuzeti praznična atmosfera. Čini se kako je Appleovce već zgrabilo Božićno raspoloženje, jer dok se cijele SAD pripremaju za dan zahvalnosti ovog vikenda, ekipa iz Cupertinoa je objavila svoju prvu prazničnu reklamu.

Ispred kamera možete vidjetu legendu Stevie Wonder koji u pratnji fantastične R&B i blues pjevačice Andra Day izvodi svoj hit Someday At Christmas (naravno uz suptilnu pomoć jednog MacBooka). Čak i ako ne cijenite previše glazbene pravce Afričko – Američkih izvođača, topla atmosfera i nevjerovatni glasovi ovo dvoje talentovanih ljudi će vas natjerati da poželite da je već sredina prosinca i da se užurbano spremate za Božić.

Apple uistinu voli izbaciti dobru reklamu, i kad smo već kod toga, bacite oko na sve Božićne reklame koje su nam Appleovci dali u zadnjih 30 i kusur godina. Ovaj video i skoro sve Apple reklame ikad snimljene možete naći na EveryAppleAd YouTube kanalu.

Uljepšajte si ovaj sivi dan pozitivnim emocijama jer sve je lakše kad na lice nacrtate barem i najmanji osmijeh!

  • Neznamstareci

    Ja da hocu da citam vijesti na engleski, nasao bih mali milion cak i boljih aplikacije od News, ali ja hocu da citam vijesti na nas jezik. P.S. Aplikacija je fuj, bagovita i sjecka stalno, i na iPhoneu i na Air 2.