Sunday, 1 November, 2020
Home >>> Apple >>> Pogledajte sve Apple reklame koje su ikad snimljene
reklame

Pogledajte sve Apple reklame koje su ikad snimljene

Upozorenje YouTube kanal na koji ćemo vas u ovom postu uputiti je nešto za okorjele Apple fanatike! Od kompanije koja mnogo pažnje polaže na svaki detalj proizvoda, marketinga, pakovanja i drugog nije se nikada ni očekivalo da pravi bezvezne reklame, ipak, kroz godine je bilo kako odličnih i inspirativnih reklama ali i nekoliko onih zbog kojih se zapitate što su autori mislili u tom trenutku.

Neko se sjetio da bi bilo fora sakupiti sve reklame koje je Apple ikada snimio i postaviti ih na YouTube. Na taj kanal nabasalo je uredništvo popularnog bloga TheNextWeb. Tu možete pogledati više od 480 (!) reklama. Ipak, zanimljivo je vidjeti kako je Apple rastao i mijenjao se kao kompanija kroz povijest svog postojanja i kroz neke od svojih najboljih proizvoda: Macintosh, MacBook, iMac, iPod, iPhone, slobodno nastavite niz. Sve ih možete pregledati ovdje a ispod možete pogledati top 10 listu.

Koja je vama najbolja?

  • Ovo je genijalno. Ode mi dan na Apple reklame. Jos uvjek su mi najbolje ove Mac vs. Pc circa 2006-2007. Good find Kile.

  • Appleovac

    Meni je najbolja druga gdje sviraju klavir iPad i iPad Mini :)