Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Apple >>> Sa App Storea je preuzeto više od 40 milijardi aplikacija!
appstore

Sa App Storea je preuzeto više od 40 milijardi aplikacija!

Kao i bilo koja druga kompanija, Apple se voli pohvaliti svojim uspjesima. U današnjem priopćenju za javnost objavljeno je kako je na App Storeu, od njegovog postojanja pa do današnjeg dana, preuzeto više od 40 milijardi aplikacija i igara, od čega je čak 20 milijardi preuzimanja obavljeno samo u prošloj godini!

Brojka je impresivna, gotovo izaziva nevjericu a novu dimenziju dobija u svijetlu činjenice da je ovdje riječ o jedinstvenim preuzimanjima, ne ponovnim preuzimanjima ili updateima pojedinih aplikacija! Ne zaboravimo da je App Store sa radom počeo na ljeto 2008. te da je ovaj impresivan rekord ostvaren za manje od pet godina. Tolike milijarde aplikacija preuzete su pomoću 500 tisuća korisničkih naloga. App Store je trenutno dom za 775 tisuća aktivnih aplikacija za iPhone, iPad i iPod touch, od kojih je 300 tisuća pravljeno baš za iPad.

Još jednom, ovo je vrlo živopisno svjedočanstvo popularnosti Appleovih iUređaja. Istina, Google Play će vrlo skoro nuditi veći broj aplikacija svojim korisnicima ali po ostvarenom profitu i kvaliteti aplikacija se neće tako lako približiti Appleovom dućanu.

 

 • robee

  Sve 5, i onda mene Apple gnjavi kako mi ne moze resetirati odgovore na tajna pitanja!!! WTF?! Ostaje mi jedino pravljenje novog accounta i gubljenje placenih aplikacija! Svaka cast Apple!

  • Wesija

   Kako ne mozes resetirati, ja sam neki dan svoja uspjesno resetovao…

  • Wesija

   Kako ne mozes resetirati, ja sam neki dan svoja uspjesno resetovao

 • robee

  meni ne da…odem na itunes i racun pa na edit i nemam opciju promjene odgovora..

  • Wesija

   Ja sam svoj ID zakljucao zbog pogresno unjetih odgovora pa sam tek onda resetovao pitanja…znaci posle odredjenog broja pogresnih odgovora apple ce ti blokirati racun pa tek onda otidji i resetuj pitanja… Ako hoces ostavi mail poslacu ti detaljno upustvo sa slikama!