Thursday, 29 October, 2020
Home >>> Apple >>> Sad znamo – Sta to Apple sprema za sutra da je vrijedno ove najave?
itunes-tomorrow-event

Sad znamo – Sta to Apple sprema za sutra da je vrijedno ove najave?

“Sutra je jos jedan dan, koji necete nikada zaboraviti”. Kao da nema dovoljno glasina i spekulacija o Apple-u svaki dan, Apple.com home page je odlucio da doda ulja na vatru. Sta li Apple sprema za iTunes sutra? Dali izlazi iOS 4.2? Ili je ovo nesto sasvim drugo sto niko do sada nije predpostavio?

Znajuci Apple koji se voli igrati rijecima. Back to Mac? Never forget? Dali se radi o nekom servisu kao mozda cloud synicing koji bi dozvolio back up svih informacija preko data mreze? Ocigledno je da ce biti neki webcast/podcast posto nema najavljen nikakav keynote. Takodjer da ce event biti u cijelom svijetu, posto su stavili razlicite vremenske zone.

Sto se tice glasina koje smo culi prije, Apple radi na internet app store-u, gdje vam nece trebati iTunes da kupite ista, sve ce ici preko browsera. Mozda je to? Takodjer jedna od glasina u proslosti je bila da ce Apple promjeniti nacin placanja za muziku u iTunes Store-u na “subscription service” gdje ce te platiti mjesecnu cijenu i moci skinuti koliko god pjesama zelite a ne jednu po jednu?

Sta vi mislite? Sta bi Apple mogao izbaciti za iTunes da je vrijedno ovakve najave?

UPDATE: Navodno sutrasnji event na iTunes-u ce biti o Beatles-ima. Navodno Wall Street Jurnal je potvrdio da je Apple, napokon dobio prava da prodaje cijelu Beatles kolekciju.

UPDATE 2: Kao is sto smo ocekivala cijela Beatles kolekcija se sada moze kupiti preko iTunes-a

 • Bionda Dragutin

  znaci live streeming ostaje ipak za neku lijepšu budućnost…a nadam se i skoriju…
  ;))))

 • Primarijus

  BRAVO JABUKA
  moj otac je oduševljen ovin “najnovijim” hit prilogom
  on ima samo 75