Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Apple >>> Steve Jobs na All Things Digital Konferencijama – Free Download
Steve-Jobs-All-Things-D

Steve Jobs na All Things Digital Konferencijama – Free Download

Danas, nakon što sam pregledao više od 10 clipova Tim Cooka, te napisao post o njegovom intervju, na D10 All Things Digital konferenciji, nisam mogao prestati razmišljati o Stevu Jobsu.

Sjetio sam se par njegovih interviewua sa All things Digital, kad se pojavio u isto vrjeme sa Bill Gatesom, te kad je pričao o orignalnom iPhoneu, a onda i iPadu.

Mislim da je stvarno bio genije našeg vremena, te je obilježio našu generaciju sa svojim učešćem u tehnologiji.

Kao što kažu, “Sve što je dobro kratko traje” pa tako je i njegov život. Počeo sam razmišljati koliko bi se tehnološki svijet još promijenio da je Steve ostao živ bar deset godina, stoga sam počeo tražiti neke klipove po netu, kad čujem vijest da su se News Corp i Apple dogovorili da izbace 6 intervjua Steve Jobsa sa All Things Digital konferencija, između 2003. i 2010. prije njegove smrti i to potpunu besplatno kao High Def, video podcaste na iTunesu.

Umalo nisam slomio nogu na parketu trčeći po iPad. Sad čekam da se prvi skine. 4.2 GB. Nego, dok se video skida da napišem ovaj brzi post, te skrenem pažnju i vama na ova odlična videa i intervjue sa vizionarem ovog stoljeća.

No, što čekate, trk u iTunes po podcast!

 • Urban

  Pozdrav,

  Trazio na netu, htio ubaciti podcast ali kaze da nije vise dostupan.
  Da li bi mogao neki link za download svih tih intervjua, ali bez iTunesa. :)

  Unaprijed zahvaljujem.

 • R4Z3R

  malo previse naglasavate svoj fanbojizam,ne samo u ovom tekstu nego u svim vijestima.

  • Pa ovo je Apple blog? Svi smo fanovi…

   • R4Z3R

    Pa je,ali ste pretjerali s time,govorite kao da vam zivot ovisi o appleu.Steve ovo Steve ono,pa daj jbt spusti se malo na zemlju

    • Nisam nigdje napisao da mi zivot ovisi o Appleu, mada je mnogo bolji radi Applea. Bar sa teknoloske strane. Sve sto sam rekao o Steveu je moje osobno misljenje a i misljenje mnogih u industriji. Sto zar ti ne mislis da je genije? Sto sam jos napisao sto ti mislis da je pretjerivanje ili nije istina? Nemam namjeru da se spustam nigdje. Volim ovaj Apple high. Kad ga prestanem voliti, zatvaram ovaj blog.

     • R4Z3R

      Ok ok shvatio sam da je teski fanbojizam u pitanju…

     • Urban

      Ljubomora… :-)

      Uostalom…zasto uopce netko tko nije fan cita ovaj blog…. :-/

     • Kod tebe je teski trolling u pitanju…. Jos mislim odkud 1.2% visitora dolaze sa Androida…

 • Jole

  Jebo te steve

  • Zabranjeno psovanje. Neznam otkud tolika mrznja. Mora da je u dzepu plasticni Android. Jole nemoj zajebavati. Steve je bolji od ona dva Googlovca…