Monday, 16 May, 2022
Home >>> Apple >>> Što nam Apple sprema za kraj siječnja?
apple-store-460x250

Što nam Apple sprema za kraj siječnja?

Čini se kako Apple u novu godinu kreće sa aktivnim rasporedom. Ako je vjerovati izvorima koji su progorovorili za popularni site All Things D, spremna je konferencija za štampu već krajem ovog mjeseca u New Yorku. Izvori također tvrde kako na ovom eventu neće biti riječi o novim proizvodima, već će konferencija biti iskorištena u svrhe marketinga ili nekih najava vezanih za izdavačku djelatnost.

Iako su ranije glasine sugerirale kako ćemo uskoro vidjeti prezentaciju iPada 3 ili potpuno novog TV uređaja koji bi se šepurio Appleovim logom, šanse da ti proizvodi budu predstavljeni u siječnju su dosta mršave. Ne smijemo reći kako je ovo apsolutno nemoguće, jer nismo sigurni koliko će Tim Cook biti spreman da se drži baš svih tradicija u Appleu, a tradicija ovdje nalaže da će tako važni proizvodi biti predstavljeni na WWDCu. Dirigentsku palicu na ovoj konferenciji trebao bi držati Appleov glavni čovjek za internet software i usluge, Eddy Cue, a govorkanja sa druge strane navode kako bi ovdje mogao biti predstavljen iBookstore.

Kao ljubitelji tvrtke sa jabukom u logotipu sigurni smo kako će predmet konferencije imati određeni potencijal te zbog toga izvještaj sa ovog eventa neće nedostajati na našoj stranici.

  • jel se sta govori o novom iphonu, kad bi moga biti predstavljen ?