Monday, 16 May, 2022
Home >>> Apple >>> Update na iOS 4.3.1 dostupan je od danas
Apple-iOS-4.3.1-Update

Update na iOS 4.3.1 dostupan je od danas

Apple je danas, nešto ranije nego što se očekivalo, objavio da je dostupan update na iOS 4.3.1. Najnovija verzija firmware dostupna je za iPhone 4, iPhone 3GS, iPad 2, iPad, te iPod touch treće i četvrte generacije. Ovaj update zamišljen je više kao manje osvježenje te sa sobom ne donosi ništa revolucionarno. Apple sa iOS-om 4.3.1 namjerava pokrpati nekoliko sigurnosnih rupa i bug-ova, te popraviti trajnost baterije nakon što je veći broj korisnika prijavio da iOS 4.3 uzrokuje probleme sa trajnosti baterije na njihovim uređajima. Kompletnu listu novina koje donosi iOS 4.3.1 možete pogledati ovdje.

Iako su hakeri Comex i iOn1c objavili da posjeduju exploite pomoću kojih bi bio moguć jailbreak iOS-a 4.3, službeni untethered jailbreak nije objavljen. Pretpostavlja se da oba pomenuta hakera svoje exploite nisu htjeli objaviti s namjerom da budu sačuvani za jailbreak budućih firmware verzija. Nadamo se da Apple nije uspio “na slijepo” zakrpiti postojeće rupe te da je untethered jailbreak za iOS 4.3 i 4.3.1 iza ugla. Za sada vam savjetujemo da se suzdržite od update-a na iOS verzije 4.3 i 4.3.1, ako ste među onima kojima je jailbreak iUređaja apsolutno neophodan. Kao i do sada, Omizio team nastavit će da prati razvoj situacije. Naše Facebook i Twitter stranice dostupne su vam 24 sata dnevno a na našem YouTube kanalu možete pogledati i zanimljive video uratke.

 • Zdenko

  Di je vise unlock sunce im…. :)

 • Stevica Posao

  iOS 4.3.1 Jailbroken Using PwnageTool

 • Luka Kalaica

  -Pozdrav, vlasnik sam iPhone 3GS 32GB, te sam napravio update na 4.2.1 i obavio Jailbreak sa greenPois0n 6.1 win.
  -Ovako imam bug sa kontrolom zvuka, znači priliko tipkanja po SMS-u mailu, notes,… bilo šta zvuk klikanja je jedno vrijeme normalan pa utišan pa glasan. nakon toga sam skužio da priliko pojačavanja zvuka sa tipkama sa strane dok držim tipku za pojačavanje dogodi mi se da se naglo smanji zvuk, a pojačavam ga (uz to piše mi ringer, ali dogodi mi se da nekad nestane natpis), drugo dok sam u opciji camera uopće nevidim indikator za kontrolu zvuka, te isot dok sam u kameri prebacim ga na vibru on uopće ne zavibrira (a inače vibrira dok sam na homescreen-u)
  -Uređaj sam dobio novi sa reklamacije jer sam primjetio bright pixel te dobio novi nakon 1 dana na reklamaciji.
  -Ako imate bright ili dark pixel (1kom. je dovoljan) i imate jamstvo čekajte 1 tjedan prije kraja jamstva otiđite u MOBIS (zagreb) oni su ovlašteni serviseri za iphone uređaje, te im objasnite da imate kvar i oni će vam ustupit novi uređaj isti ili bolji (ovisi o zalihama) sa novim jamstvom od 1 godine. meni je upalilo može i vama uspjeti. Obavezno maknite JAILBREAK (restore ili update) jer vam neće vrijediti jamstvo.
  -Dark ili bright pixel možete primjetiti kad pojačate osvjetljenje na max. i makntete opciju automatskog osvjetljenjea, te stavite aplikaciju flashlight i lagano listajte razne boje u toj aplikaciji i možda će te vidjeti koji loš pixel (crna ili bjela pozadina najbolje primjeti pixel). Pozdrav

 • Stevica Posao

  Unlock nece izgleda jos tjednima, ako ne i mjesecima.Brute force metodom pokusavaju doci do NCK kljuca.