Monday, 16 May, 2022
Home >>> Apple >>> WWDC 2012 Keynote u Ponedeljak, 11 Lipnja 2012
wwdc2012

WWDC 2012 Keynote u Ponedeljak, 11 Lipnja 2012

Apple je upravo izbacio službeni raspored događanja za ovogodišnju WWDC (World Wide Developers Conference) 2012. Konferencija će se održavati između 11. i 15. lipnja 2012. u Moscone Centru u Apple HQ.

Poznati Keynotenote, na kojem ove godine očekujemo Tim Cooka, te Scott Forstala, koji je zadužen za iOS, Phila Schillera koji je marketing direktor, te vjerojatno i Johnatana Ivea koji je glavni za industrijski hardware dizajn, će se održati 11. Lipnja u 7Pm po našem vremenu, te 10 AM po kalifornijskom.

Kao i svake godine od ove konferencije se očekuje jako puno. Glasine kruže da će se ove godine  prikazati te i izbaciti nova inačica OS X 10 (Mountain Lion), koja će donijeti još veću integraciju između pametnih telefona i desktop operativnog sustava.

Naravno zvijezda keynotea bi trebala biti i nova inačica iOSa 6, o kojoj se za sada baš ništa ne zna. Prošle godine Apple je izbacio iOS 5 koji nam je donio više of 200 novih dodataka iOS-u, te još jednu veoma interesantnu godinu uz stvari kao što su iCloud, Photo Stream, Notification Center, PC Free, iMessage, Reminders itd.

Naravno, ako se pojavi Sir Johnatan Ive možemo očekivati i dugo očekivani iPhone 5, iPhone 6 ili novi iPhone, kako god da ga nazovu.

Što vi mislite? Što očekujete ove godine? Da li ćemo vidjeti novi iPhone? Ne sramite se ostaviti nam koji komentar.

  • Ivan

    Baš me zanima što će novoga biti na iOS 6 i da li će novi iPhone imato veliki ekran. Ako je tome tako, očekujem video gdje dotični koji je napisao da će pojesti miša to i učini. :-)

    • Da to je na onom postu o duguljastom iPhonu. Drzim ga i ja za rijec. Vidjetcemo :)

    • Kile_Omizio

      Ja što obećam to se i ispuni :)