Sunday, 21 December, 2014
Naslovna >>> Blog

Blog

SleekCode tweak – Ušminkajte sučelje za unos sigurnosne lozinke

sleek

Vrag je uvijek u proverbijalnim detaljima, pa tako svaka mogućnost prilagodbe korisničkog sučelja na bilo kojem sustavu pronalazi svoje ljubitelje. Ako ste ikada zapitali što možete učini po pitanju Lock Screen sučelja prilikom unosa sigurnosne lozinke (passcode), onda bi trebali pogledati što nudi SleekCode tweak sa Cydiae. Sva podešavanja se nakon instalacije obavljaju u Settings aplikaciji gdje možete sakriti kružiće oko brojeva, smanjiti zamagljenost, ukloniti određene elemente sučelja kao što je strelica za otključavanje i slično. Rezultat ovoga, ovisno o vašim ukusima, može biti prilično ... Opširnije »

DockColor Cydia tweak – Nanesite svjež sloj boje na iOS Dock

dockcolor-feat

Početkom tjedna predstavili smo vam RoundDock, tweak koji mijenja standardni izgled iOS Docka tako što mu zaobli ivice. Ako ste pak poželjeli Dock preurediti novom bojom, ni to nije problem. Upoznajte novi DockColor tweak. Po instalaciji se, logično, mora zaputiti u pripadajući odjeljak u Settings aplikaciji gdje se tweak može paliti ili gasiti po želji ili se odrediti željena boja za Dock. Odabrati možete bilo koju nijansu iz ponuđene palete, ali igrati se RGB ili alpha sliderima kako bi postigli što bolji učinak. Sve nijanse ... Opširnije »

Share Widget for iOS 8 – Fantastičan tweak za dijeljenje iz notifikacijskog centra

Share-Widget-iOS-8-1024x643

Novih iOS 8 widgeta za notifikacijski centar ima ne samo u App Storeu. Oni opsežniji, koji se krše sa Appleovim pravilima, put su našli i na Cydiau. Novi tweak Share Widget for iOS 8 će svim zainteresovanim u notifikacijski centar dodati mogućnost brzog dijeljenja sadržaja na društvenim mrežama, ili brzog slaganja poruke. Po instalaciji je ovaj widget neophodno aktivirati u Today sekciji centra za notifikacije (a ne zaboraviti da tu pomoću Edit gumba možete pomjerati widget na željenu poziciju. Iz odjeljka u Settings aplikaciji kasnije ... Opširnije »

Battery Graph Widget donosi detaljne informacije o bateriji u centar za notifikacije

Battery-Graph

Uvođenjem widgeta u iOS 8 centar za notifikacije Apple nam je dao priliku da imamo uvid u mnoge korisne informacije samo jednim pokretom prsta. Danas je App Store već krcat raznim widgetima koji obavljaju najrazličitije zadaće a novi Battery Graph Widget pomoći će svima onima koji žele bolji uvid u potrošnju baterije i druge parametre o istoj. Po instalaciji widget je moguće prilagoditi svačijim željama kada su u pitanju kombinacije boja i načina prikaza grafikona. Rezultat je nenametljiv prikaz potrošnje baterije u određenom vremenskom razmaku ... Opširnije »

RoundDock Cydia tweak – Zaoblite uglove iOS Docka

rounddock-feat

Prva pomisao nakon što sam vidio novi RoundDock tweak na Cydia-i bila je: “Kako se ovoga nitko nije dosjetio ranije?” Bit ću pošten pa reći da možda i jeste, ali nam je promaknulo. Zaista, u dućanu za jailbreak tweakove i aplikacije možemo pronaći sve i svašta ali još nisam vidio da se neko na ovaj način poigrao sa iOS Dock-om. RoundDock tweak će transformirati ivice Dock-a iz uglastog u zaobljeni oblik. Istina je da ljudsko oko ugodnije percepira zaobljene od oštrih oblika pa je i ... Opširnije »

Dye Cydia tweak – Obojite iOS po želji

dye-feat

Mogućnosti prilagođavanja izgleda iOS-a na Cydia-i ima pregršt, a svaki dan se pojavljuju i nova rješenja. Ako ste ikada poželjeli mijenjati boju određenih elemenata korisničkog sučelja na vašem iPhoneu ili iPadu, onda je novi Dye tweak nešto što bi vam se moglo dopasti. Dye omogućava promjenu boja širom iOS-a na raznim elementima sučelja kao što su Dock, unos lozinke, Lock Screen, navigacijska traka i još mnogo, mnogo toga. Očekivano, sve prilagodbe se vrše iz Settings aplikacije. Dye se može uključiti/isključiti po želji, može se omogućiti ... Opširnije »

Auxo za iOS 8 je u pripremi

Auxo2

Fanovi Auxo tweaka mogu odahnuti. Ekipa iz A3tweaks jučer je potvrdila kako se radi na novoj inačici koja će raditi i na iOS 8, a vlasnici novih iPhone 6 uređaja će konačno moći uživati u svemu što ovaj tweak nudi na svojim većim zaslonima. #AuxoIsBack! #2014 https://t.co/Jq0OLQClIk — A³tweaks (@A3tweaks) December 10, 2014   Za one koji nisu upoznati sa Auxom, mali put kroz historiju. Tweak je prvi put predstavljen prije dvije godine, u vremenu dok je još vladao iOS 6 i njegov stari App ... Opširnije »

Apple izbacio iOS 8.1.2

ios-8-1-2-logo

Apple je jučer poslije podne izbacio novu inačicu firmware-a za svoje mobilne uređaje, iOS 8.1.2. Najnovija nadogradnja krpi nekoliko manjih bugova poznatih od ranije, kao što je bug koji bi melodije zvona kupljene preko iTunesa uklonio sa uređaja. iOS 8.1.2 stiže nam samo tri tjedna nakon što je Apple “progurao” iOS 8.1.1 koji je također ispravio neke bugove ali i pokrpao Pangu jailbreak. TaiG jailbreak alat koji smo dobili nakon toga je, na svu sreću, kompatibilan i sa novim iOS 8.1.2 u svojoj najnovijoj, ažuriranoj ... Opširnije »

Facebook ++ Cydia tweak – Facebook aplikacija na steroidima!

FacebookPlusPlus-main

Društvene mreže odavno su postale sastavni dio našeg života. Bilo da Facebook koristimo radi ubijanja vremena ili stvarne komunikacije sa prijateljima, svako od nas je poželio dodatne funkcije, naročito ako koristi iOS aplikaciju ove društvene mreže. Novi Facebook ++ tweak poslat će vašu Facebook aplikaciju u teretanu, a učinak će biti jako pozitivan. Broj poboljšanja i funkcionalnosti koje ovaj tweak dodaje na Facebook aplikaciju je ogroman. Počevši od značajki koje se tiču privatnosti spomenut ćemo ukidanje oznaka za pročitane poruke kao i oznaka za tipkanje ... Opširnije »

Predix tweak predviđa vrijeme kada će se vaša baterija napuniti ili “iscuriti”

predix-tweak

Mnogi korisnici pametnih telefona opsjednuti su pregledom stanja baterije njihovih uređaja kako bi preduhitrili gašenje njihovog ljubimca u džepu. U vrijeme kada smartphone mijenja računala za veliki broj korisnika svaka dodatna informacija o bateriji je dobro došla. Novi Predix jailbreak tweak za vas mjeri vrijeme koje vam je ostalo do gašenja uređaja sa trenutnim punjenjem, kao i vrijeme koje je potrebno da se baterija u potpunosti napuni. Riječ je o jednostavnom tweaku koji je vizuelno besprijekorno implementiran. Nakon instalacije potrebno je se zaputiti u njegov ... Opširnije »