Monday, 16 May, 2022
Home >>> Cydia >>> 10 Korisnih tweakova za vaš iPhone 4S!
iPhone-4S-Jailbreak-Tweaks-e1326640415603

10 Korisnih tweakova za vaš iPhone 4S!

Kako već svi znamo, iPhone 4S i iPad 2 napokon su dobili jailbreak. Ovih dana to je top tema, ali nije samo jailbreak nego i tweakovi. Svi su željno čekali ovaj jailbreak zbog tema, tweakova itd.

Ako ste se već koristili jailbreakom, znate o čemu govorim. Punom brzinom nakon izlaska jailbreaka za iPhone 4S i iPad 2 dolaze svakakvi tweakovi koji će vaš iUređaj učiniti puno boljim. Danas vam donosimo neke tweakove koji bi vam mogli biti jako korisni za vaš novi jailbreakan iPhone 4S !

Safari UniBar

Ovaj tweak vam omogućuje da u Safariju spojite search bar i url bar tako da ćete dobiti jedan bar na vrhu safarija u kojemu ćete moći pretraživati preko googlea i upisati url. Slično Chrome browseru.
Cijena: Free

StayOpened + Password pilot.

Ova dva tweaka stvorena su za AppStore aplikaciju iako smo o Password pilotu već pisali neki možda nisu niti čuli za taj tweak. Naime StayOpened vam ostavlja otvoren AppStore nakon što skinete neku aplikaciju, a Password pilot vam omogućuje da ne trebate stalno upisivati šifru kada hoćete skinuti Aplikaciju. Više detalja o Password Pilotu. Više detalja o StayOpened.
Cijena: Oboje Free

Intelliscreenx

Kako neki govore, najbolji tweak za iOS 5. Ovaj tweak spaja Facebook, Twitter, SMS, Email i RSS te ih stavlja u notification centar, a što je još bolje je što možete pogledati u notification centru na lockscreenu !
Cijena: $9.99

 

Springtomize 2

Također jedan od veoma dobrih tweakova za iOS 5. Iako je bio i na iOS 4, mnogi kažu da je sada najbolji. Ovaj tweak vam pruža SVE što poželite za vaš iUređaj. Od uređivanja status bara, lockscreena i još mnogo toga. Ovaj tweak se treba imati! Više detalja o Springtomize.
Cijena:$2.99

Activator

Activator je tweak koji služi developerima za mnogo dobrih tweakova. Activator kao i iOS 5 podržava Twitter pa tako možete napisati Tweet bilo kada i gdje.
Cijena:Free Vise detalja o Activatoru.

3G Unrestrictor

Facetime, iCloud, HQ Youtube i PhotoStream sve preko 3G mreže. Više ne treba niti govoriti.
Cijena:$3.99

FolderEnhancer

Bolji izgled mapa. Omogućava stavljanje bezbroj aplikacija u mapu, također podržava i stranice u mapama i uključuje i teme.
Cijena:$1.99

Siri Mic Colours

Omogućava mijenjanje boje mikrofona na Siriu !
Cijena:Free. Više o Siri Mic Colours

CallBar

Tweak koji omogućava da vas pozivi nikad ne smetaju. Sigurno ste nekada bili usred dobre igrice na svome iPhoneu i baš u tom trenu netko vas nazove i prekine svu akciju ? Ovo sve mijenja. Kada ste u aplikaciji i netko vas nazove, poziv će se pojaviti kao svaka normalna aplikacija, a vi možete odgovoriti i nastaviti igrati. Dovoljno dobro ?
Cijena:$1.99 do 26.1, a od tada se vraća na $3.99. Pa požurite! Više o Callbar.

BiteSMS

O ovoj aplikaciji smo već dosta pisali i mislim da ne treba nekakav poseban opis. Jednostavno zamjenjuje SMS aplikaciju !
Cijena:14 dana trial, a nakon toga besplatno korištenje sa banerima ili $9.99 bez bannera. Više o BiteSMS-u.

To je to! Nadam se da su vam se svi tweakovi svidjeli, ali ovo je tek početak.

Ako imate pitanja, postavite ih u komentarima!

 

Izvor: [iDownloadBlog]