Tuesday, 21 November, 2017
Home >>> Cydia >>> 100 razloga da jailbreakate iUređaj – Video
cydia

100 razloga da jailbreakate iUređaj – Video

Pitanja koja nam Apple početnici često postavljaju su zašto uopće jailbreakati iPhone ili bilo koji drugi iUređaj i koja je razlika između App Store aplikacija i Jailbreak tweakova?

Omizio team je u posljednju godinu i pol pokušao odgovoriti na ova pitanja sa svojim jailbreak tweak recenzijama. Međutim, ako ste od onih koji se još uvijek dvoume, onda pogledajte ovaj odlični četverominutni video koji su napravili sponzori za druge godišnje jailbreak konvencije koja će se ove godine održati u San Franciscu.

Omizio Team vam je već predstavljao recenzije 90% svih tweakova pokazanih u ovom videu, međutim lijepo ih je još jednom vidjeti na zajedno i prisjetiti se zašto toliko volimo jailbreakanje.

Ako se želite podsjetiti svega onoga što smo pisali kad su u pitanju tweakovi u zadnjih godinu i pol, posjetite našu Cydia Apps sekciju.

 

 

Izvor: [http://www.jailbreakmatrix.com/]

  • Iphone-Cracker

    Super vam je stranica i sve :D Zašto ne stavite siri hands free control tweak na blog?? Super je i super radi . Netreba uopce stisnuti gumb da bih ju aktivirali…

    • Tweak je odlicna zamisao ali trosi previse baterije. Nakon testiranja odlucili smo da ga ne stavimo na stranicu. Ipak nam je lakse pritusunti home gumb nego puniti bateriju tri puta dnevno :(

  • iOS 5.1 Untethered jailbreak: http://xpois0n.blogspot.com