Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Cydia >>> Accentify Cydia tweak – Promijenite boju korisničkog sučelja u iOSu
accentify2

Accentify Cydia tweak – Promijenite boju korisničkog sučelja u iOSu

Svaka dodatna mogućnost uljepšavanja ili promjene iOSa, naravno, ako je kvalitetno izvedena, uvijek je dobrodošla. Iako Winterboard ima odličnih tema ne koristim ga već godinama jer volim da su promjene izgleda korisničkog sučelja (user interfacea – UI) na mom uređaju što suptilnije. Ukoliko i vi razmišljate slično možda bi trebalo da oko bacite na svježe predstavljeni Accentify tweak.

Accentify vam daje mogućnost da promjenite boju raznih elemenata UI kao što su status bar, navigation bar, button bar i drugi. Koliko će ta promjena biti vidljiva ovisi o samoj aplikaciji u kojoj je posmatrate. Iz odjeljka u Settings aplikaciji odabrat će te neku od ponuđenih boja poput plave, tirkizne, crvene, narandžaste i mnogih drugih, ovisno o tome koliko želite da novonastala promjena “bode u oči.”

accentify

Kako bi promjena boje bila vidljiva diljem cijelog OSa a ne samo na pojedinim elementima, tweak koristi originalni iOS API (application programming interface). U svakodnevnici se ponaša više nego odlično i ne utiče negativno na rad samog uređaja ni na koji način. Po cijeni od 0,99$ možete ga već sad nabaviti na BigBoss repou ali imajte na umu da vaš uređaj mora raditi na iOS 6. Možda će vas zainteresirati i neki od ovih tweakova: