Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Cydia >>> AdBlocker Cydia Tweak – Zauvijek blokirajte sve internet reklame!
adblocker3

AdBlocker Cydia Tweak – Zauvijek blokirajte sve internet reklame!

S ciljem da nove i buduće jailbreake upoznamo sa nekim od najboljih tweakova koje Cydia ima za ponuditi (a stare jailbreakere podsjetimo na njih), nastavljamo serijal recenzija „Greatest Hits Of Cydia.“

Tko još nije bio iznerviran reklamama koje nas bombardiraju širom interneta? Za većinu siteova to je osnovni izvor zarade i to je činjenica koju treba poštovati. Ipak, neke reklame su toliko napadne da nerijetko pokvare cijeli ugođaj. Za browsere kao što su Chrome ili Firefox možete nabaviti razne dodatke koji uklanjaju reklamni sadržaj sa stranica a ako želite uživati u surfanju bez reklama i na vašem iUređaju vrijeme je da posjetite Cydiau i instalirate AdBlocker.

Na početku je važno napomenuti da ovaj tweak ne blokira reklame koje koriste same aplikacije (određeni broj aplikacija i igara podržava tu vrstu reklama da bi se korisnicima mogle nuditi besplatno). Zadaća AdBlocker tweaka je uklanjanje reklama sa web stranica dok surfate Safari browserom ali će i blokirati reklame kod svake aplikacije koja koristi UIWebView kao formu browsera koji koristite unutar aplikacije (kao što su slučajevi kod Facebook ili Twitter aplikacija).

Blokiranje reklamnih sadržaja ima još jedan pozitivan učinak. Stranice će se učitavati dosta brže a ako koristite neki manji 3G paket od vašeg operatera ovo je odlična šansa da uštedite pokoji megabajt koji možete onda iskoristiti u druge svrhe. U okviru Settings aplikacije imate brojne mogućnosti prilagodbe. Blokiranje reklama možete uključiti ili isključiti po želji a možete izabrati filtere za određene stranice ili ručno podešavati kojoj će te aplikaciji dozvoliti prikaz reklama a kojoj ne.

AdBlocker je na kratkom testu ispunio obećanje pa možemo reći da opravdava cijenu od 2.19$. Javite nam kako ste zadovoljni ovim tweakom. Koji je vaš stav prema reklamiranju na internetu?

Featured image credit: iphoneforum.gr

  • boy

    Sve te popup reklame su prilicno iritantne i stvarno naporne, tako da je ovaj tweak dobrodosao i osobno ga korisitm vec jako dugo…recimo odete u galeriju pogledati fotke i dolje vam se pojave dosadne reklame..koma…