Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Cydia >>> AllMail Cydia tweak – Dodatna funkcionalnost za Mail aplikaciju
AllMail

AllMail Cydia tweak – Dodatna funkcionalnost za Mail aplikaciju

Dok Apple bude proizvodio iUređaja do tada će i developeri sa Cydiae praviti zakrpe za funkcije koje je matična tvrtka slučajno ili svjesno izostavila iz iOSa. Ukoliko ovisite od komunikacije putem elektronske pošte u bilo koje doba dana pa i preko vašeg iPhonea, iPada ili iPod toucha onda je Mail aplikacija sigurno jedan od vaših favorita.

Iako je ova aplikacija odlična sigurno ste primjetili s vremenom da bi dodatne opcije bile dobrodošle kada trebate komandovati većim količinama pristižućih mailova. AllMail tweak iz Cydiae čini upravo to, suptilno se ubacuje u samu mail aplikaciju dodajući joj opcije za koje je, u najmanju ruku, čudno što se tu ne nalaze od početka. Da bi dobili pristup tim novim funkcijama potrebno je (osim instalacije tweaka, naravno) da otvorite Mail aplikaciju i tapnete na gumb “Edit.” Sada na izboru imate i: Select All, Delete All, Move All, Mark All, i Hide All.

U našem testu pokazalo se da AllMail tweak odlično surađuje sa Mail aplikacijom i nismo iskusili nikve bugove i slične nepodopštine. AllMail tweak možete nabaviti na Cydiai po cijeni od 1.50$ a koliko će vam se ta investicija isplatiti, to u potpunosti ovisi od toga koliko intenzivno koristite mail dok ste u pokretu.

Featured image credit: tornell.com

  • Direktor

    Ma ima i mukte samo upišite cydia sources sa neta !

  • arz

    Jel to samo za originalnu mail aplikaciju ili se moze koristiti na gmail koji isto nema te mogucnosti?