Tuesday, 29 September, 2020
Home >>> Cydia >>> Almpoum tweak donosi nove opcije za upravljanje iOS screenshotovima
almpoum-feat

Almpoum tweak donosi nove opcije za upravljanje iOS screenshotovima

I u prošlosti smo se susretali sa tweakovima koji dodaju ovu ili onu funkcionalnost na Appleov metod “hvatanja” screenshotova u iOSu. Potpuno novi tweak Almpoum bi se mogao probiti kao najbolji izbor za tu zadaću.

Kao i što ste navikli, želite li napraviti screenshot na svom iUređaju trebate pritisnuti Home i Power tipke u isto vrijeme. Sa ovim tweakom instaliranim pojavit će vam poruka upozorenja koja će vas upitati što želite uraditi: sačuvati u Photo Library, sačuvati na Clipboard (kako bi ga poslije zalijepili negdje), a tu je i cancel opcija ako ste slučajno pritisnuli kombinaciju tipki. Veliki plus je to da ovaj tweak pravi odvojen album u Photo Library namijenjen samo screenshotovima što uveliko pomaže s preglednošću.

almpoumprefs

Iz Settings aplikacije možete prilagođavati različite aspekte tweaka. Možete ga, po želji, paliti ili gasiti, isključiti bljeskanje zaslona prilikom pravljenja screenshota ili uvesti nešto tamnije bljeskanje, isključiti zvuk koji uređaj pri tome napravi i još dosta toga.

Ukoliko često pravite screenshotove na svom iPhoneu ili iPad ovo je tweak koji definitivno trebate instalirati. Unatoč brojnim opcijama koje nudi, lijepo je vidjeti da su developeri ponudili Almpoum kao besplatan download na Cydiai. Kako vam se čini?

 

Image credits: ModMyi