Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Cydia >>> AndroidLoader napravi Android od iOSa
androidloader-main

AndroidLoader napravi Android od iOSa

AndroidLoader Cydia Tweak koji vam pretvara iOS u Android.

Ako ste jedan od onih koji misle da je Android bolji od iOS-a i da je Android uređaj superiorniji od iPhone-a 4, onda je ovo tweak za vas. Ako niste onda prestanite čitati i prijavite se za učešće u našoj nagradnoj igri.

Šalu na stranu, vidim da su svi Američki blogovi koje pratim pisali o ovom tweaku pa bih i ja da pratim trendove te javim o ovom historijskom događaju. Nisam siguran zašto? Stvarno ne vidim u čemu je poenta. AndroidLoader vam pravi jedan ogromni folder koji vam dozvoljava da u njega strpate sve aplikacije koje rade na Androidu.

Dakle, efektivno vas vraća u 2008 prije foldera na iPhoneu i bilo kakvog sortiranja Appova. Ne vidim koja je razlika izmedju listanja stranica na iPhoneu prije foldera ili scrollinga gore dole kao na Androidu.

Na kraju krajeva, Android je kopirao sve Appleovo, samo je promijenio smjer listanja pa umjesto lijevo-desno, u Androidu ide gore-dolje. Doista dobro smišljeno. Aplikacije možete sortirati po abecedi pa vam je malo lakše tražiti. Nadam se da nemate više od 14 aplikacija, inače biste mogli provoditi vikende tražeći svoju omiljenu igru.

Najbolje će biti da pogledate video i odlučite sami. Za AndroidLoader vam treba jailbreakan iPhone i Winterboard ili Dreamboard aplikacija.

Sada možete skinuti AndroidLoader preko Cydia-e za 2.99$

Ako vam se sviđa ono što čitate, Omizio.com možete pratiti i na Facebooku, Twitteru ili putem RSS-a.