Thursday, 21 October, 2021
Home >>> Cydia >>> Animer Cydia tweak – Prilagodite animacije u iOSu svojim željama
animer

Animer Cydia tweak – Prilagodite animacije u iOSu svojim željama

Uvijek ste u potrazi za tweakom koji će vam pomoći da svoj iUređaj učinite još trunčicu originalnijim? Da li bi se voljeli poigrati sa animacijama samog iOSa? Ako je odgovor na oba ova pitanja potvrdan onda obratite pažnju na Animer tweak.

Autori ovog tweaka su Hashbang productions, grupa developera koja nam je i u prošlosti ponudila odlične i interesantne tweakove. Njihov novi uradak, Animer, omogućit će vam da prilagođavate animacije za tri elementa iOSa: notifikacijske banere, multitasking switcher i notifikacijska upozorenja. Opcije za sva tri elementa uključuju fade i zoom animacije koje se mogu individualno prilagođavati i kombinirati sa različitim dodatnim tipovima animacija koje su dostupne.

Za bannere je ipak dostupno najviše animacija, čak sedam njih kojima se može i dodatno odrediti brzina izvršavanja. Za upozorenja su dostupne dvije a za switcher tri animacije. Probrane animacije za bannere i upozorenja čak možete i testirati odmah po izvršenju promjene pomoću ugrađene opcije, dok isto nije omogućeno za App Switcher (ali i te animacije možete lako testirati ukoliko već koristite Zephyr).

Mnogo je to opcija i mogućih kombinacija koje opravdavaju cijenu od 0.99$. Animer možete preuzeti već sada na BigBoss repozitoriju. Ne zaboravite da nam u komentarima javite kako vam se dopao ovaj tweak!

Pogledajte još tweakova iza kojih stoje Hashbang productions:

  • Filip

    Tweak je fora ali po meni ne vrijdedi tih 0.99$… Ima dosta tweakova koji su puno korisniji a besplatni su. Pozz Omizio!!!!!!

  • sone

    Ima li neki app kao zamena ilislican Gridlock-u sa Cydie!?

  • croman

    Po meni je to bas glupost.Tako je svejedno kako i sa koje strane dolazi notifikacija u status bar.