Friday, 22 October, 2021
Home >>> Cydia >>> AnyDrop 3 tweak omogućava slanje bilo kog file-a AirDrop servisom
anydrop-3-compartir-archivos-iphone-airdrop

AnyDrop 3 tweak omogućava slanje bilo kog file-a AirDrop servisom

AnyDrop, popularni tweak koji omogućava slanje svih vrsta fileova putem Appleovog AirDrop servisa sada se vraća na mala vrata kao AnyDrop 3, što je inačica koja će podržavati kako iOS 7, tako i novi iOS 8.

Po instalaciji ćete na Home Screenu dobiti novu ikonicu koja krije ugrađeni upravitelj datotekama (dakle file manager) pomoću kojeg ćete češljati cijelim iOS file systemom u potrazi za fileovima koje želite podijeliti. Pored svakog file stoji plavo slovo “i” na koje trebate tapnuti kako bi obavili slanje. Ovom komandom će biti pokrenuto sučelje koje obično vidite kada želite nešto podijeliti iz iOSa, svi dostupni AirDrop uređaji će se pojaviti te je potrebno samo odabrati onaj na koji želite nešto poslati.

AnyDrop-3-1024x908

Fileove je moguće slati na iUređaje ali i na Mac računala sa OS X Yosemite, a iPhone ili iPad koji primaju file ne moraju imati instaliran AnyDrop 3 kako bi transfer bio obavljen. Ipak, poželjno je da iUređaj primatelj ima instaliran neki file manager kao što je iFile. Zgodan dodatak je mogućnost slanja pjesama direktno iz aplikacije Glazba ali to važi samo za numere bez DRM zaštite i koje ste ručno syncali sa vašeg računala.

AnyDrop 3 će pozdraviti veći broj naprednih korisnika koji inače koriste AirDrop servis. Cijena za nove kupce iznosi 2,49$, a ako već posjedujete AnyDrop 2, nadogradnja na inačicu 3 će vas koštati samo 0,99$ (ili besplatno ako ste ga kupili tokom proteklog mjeseca). Kako vam se čini?