Monday, 16 May, 2022
Home >>> Cydia >>> Appendix tweak omogućava pokretanje aplikacija bez otvaranja foldera
Appendix-feat

Appendix tweak omogućava pokretanje aplikacija bez otvaranja foldera

Dodatak 3D Touch tehnologije u nove iPhone 6s modele sigurno je zagolicao maštu developera sa jedne i druge strane App Storea, a to se uvijek dešava kada se pojavi neka nova paradigma u domenu korisničkih sučelja. Na Cydiai već ima dosta tweakova koji iskorištavaju 3D Touch potencijal a novi Appendix tweak donosi jednu zanimljivu ideju.

Appendix vam daje mogućnost da pomoću 3D Touch geste otvorite neku aplikaciju koja se nalazi unutar foldera, i to bez otvaranja tog foldera! Nakon instalacije tweak odmah počinje sa radom i potrebno je samo jače dodirnuti ikonu nekog foldera kako bi se otvorila lista sa aplikacijama. Tu dolazimo i do najvećeg nedostatka jer 3D Touch lista ovdje prikazuje samo prve četiri aplikacije unutar foldera, te ako želite neku od aplikacija otvarati na ovaj način morat ćete rezervisati jedno od prva četiri mjesta.

Pored toga, Appendix je stvarno solidan tweak i što je najvažnije – originalan pošto se ove ideje nije nitko ranije dosjetio. Možete ga koristiti i na starijim uređajima ako imate neki tweak tipa revealMenu. Besplatan je pa ga možete bez problema probati a preuzeti ga možete na BigBoss repozitoriju. Kako vam se dopada?