Friday, 20 May, 2022
Home >>> Cydia >>> AppInfo tweak – sve informacije na jednom mjestu
AppInfo Banner

AppInfo tweak – sve informacije na jednom mjestu

Kako vam se sviđa ideja da imate informacije o svim instaliranim aplikacijama, Cydia tweakovima i repozitorijima na jednome mjestu uz mogućnost izvoza svega navedenog u listu za backup? Zvuči interesantno, zar ne?
Sve to spomenuto vam nudi cydia tweak – AppInfo.
Kao što mu i samo ime govori AppInfo vam nudi kompletan uvid svega instaliranog na vašem uređaju. Nakon instalacije, AppInfo će vas dočekati sa 5 tabova podijeljenih na: AppStore, Packages, Springboard, iPod i Credits. Opisati ćemo svaki od njih.

AppInfo Screenshot 1

AppStore – Kao što možete zaključiti iz imena, ovdje imate listu svih aplikacija koje ste instalirali iz AppStorea. Ako kliknete na neku od aplikacija, dobijete informacije vezane za tu aplikaciju. Na primjer: Verzija aplikacije, minimalna vezija iOSa za instalaciju, datum kada je kupljena, iTunes ID preko kojeg je kupljena itd. Ono što je jako korisno je opcija „Calculating size“ – klikom na tu opciju, dobijete info koliko MB (ili GB) sama aplikacija zauzima na vašem uređaju.

Packages – Pod ovim tabom možete vidjeti repozitorije i tweakove koje ste instalirali u Cydia Storeu. Klikom na određeni tweak ili repozitorij s liste dobijete dodatne informacije o dotičnom tweaku/repozitoriju.

Springboard – Ovdje možete vidjeti sve što vam je instalirano na Springboardu, bila to riječ o AppStore, Cydia ili Web aplikacijama. Dodatne mogućnosti su da vidite Messages (Poruke), Notes (Bilješke), Kalendar i Kontakte. Sve to možete backupirati kao listu te poslati na email po izboru.

iPod – Kompletna lista svih vaših pjesama sa opcijom da pošaljete bilo koju pjesmu preko emaila.

Credits – Informacije o samom AppInfo tweaku i njegovom developeru.

AppInfo Screenshot 2

Prava moć AppInfo tweaka jest u tome da sve što vidite možete eksportirati (izvesti) u listu te poslati na email adresu. Npr, trebate nanovo raditi restore uređaja i hoćete imati opet sve iste repozitorije i tweakove, a ne da vam se pamtiti – samo exportate kompletnu listu pod Packages tabom i pošaljete si je na vlastitu email adresu. Ili možda želite preporučiti prijatelju neke tweakove/repozitorije koje vi imate – opet, export i pošaljete mu listu na mail. Korisno! :-)

AppInfo je dostupan u Cydia Storeu besplatno za sve uređaje na iOS-u od verzije 4 pa na dalje.

  • Swabo

    Jel ti radi na ios 6 jer ode pise da je zadnja verzija kompatibilna sa ios 5 ?

  • Swabo

    Probao sam radi i ima hrvatski prijevod ,al nije optimizirsn za iphone 5