Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Cydia >>> AppLocker Cydia tweak – Zaštitite pojedinačne aplikacije lozinkom
applocker2

AppLocker Cydia tweak – Zaštitite pojedinačne aplikacije lozinkom

Po drugi put ćemo danas malo da pričamo o sigurnosti. Nakon što smo vam pokazali kako da si olakšate suživot sa otključavanjem zaslona putem lozinke, sada ćemo vam pokazati kako da lozinkom zaštite pristup pojedinim aplikacijama i igrama na vašem uređaju. Vrijeme je da upoznate AppLocker tweak iz Cydiae.

Kako se iz samog imena može zaključiti, ovaj tweak će vam omogućiti da lozinkom zaštitite bilo koju aplikaciju na vašem uređaju. Ako vaši prijatelji imaju naviku da često pregledaju vaš iUređaj ne zaboravite da su neki od njih radoznali te neće propustiti priliku da se našale na vaš račun zbog neke poruke, maila ili fotke. Možda svojoj djeci dajete iPhone da igra Angry Birds, isti telefon na kojem imate kakve god želite sadržaje.

Uvijek je bolje spriječiti nego liječiti. Postavke ovog tweaka naći ćete, naravno, u Settings aplikaciji. Tu možete unijeti željenu lozinku, po želji paliti i gasiti dejstvo tweaka, i naravno probrati koje aplikacije želite zaštititi.

Koliko morate izdvojiti da bi na ovaj način sačuvate privatnost? 0.99$, to je cijena koju developer traži za ovaj odličan tweak.

Alternativne Aplikacije:

Featured image credit: ipadhelp.com

Image credit: thegeeksclub.com

  • Ivan Parlov

    meni je to nekako samo postavilo lozinku i sad nemogu uc u nikoju app
    kako da to popravim??

    • Probaj izbrisati tweak….