Monday, 16 May, 2022
Home >>> Cydia >>> AppSize Cydia tweak – Uz dva klika provjerite važne informacije o aplikaciji
appsize_cydiatweak

AppSize Cydia tweak – Uz dva klika provjerite važne informacije o aplikaciji

AppSize Cydia tweak nudi informaciju o datumu instalacije aplikacija i njihovu veličinu.

Vjerujem da su se mnogi od vas već zapitali zašto ne postoji jednostavniji način pregleda koliko određene aplikacije na vašem iPhone-u zapravo teže. Osim standardnog načina, pomoću App Store-a prilikom pogleda na informaciju o aplikaciji ili u Cydia-i kada se prikazuje informacija o veličini iste neposredno prije same instalacije, od sada u Cydia-i možete pronaći vrlo zahvalan tweak po tome pitanju “AppSize” koji se nalazi na ModMyi repo source-u, a uz to potpuno je besplatan. Samo korištenje vrlo je jednostavno gdje uz dva klika možemo pronaći informacije o bilo kojoj aplikaciji koja se nalazi na springboard-u iPhone-a.Kako bi instalirali tweak otvorimo Cydiu te ukoliko već nemate upisan ModMyi source unesite ga ( http://apt.modmyi.com/ ).

Pod “Search” tab-om upiše se ima tweaka “AppSize” zatim odaberemo isti te “Install” -> “Confirm” , (slike 1, 2 i 3) potom izlazak iz Cydia-e. Sada kako bi vidjeli informaciju o veličini željene aplikacije te datum instalacije iste kratko držimo tipku Home uz brži klik na aplikaciju. (slika 4)

1.                                                                  2.

Kako bi koristili AppSize Cydia tweak potrebno je da vaš iPhone bude jailbreak-an. Ukoliko još uvijek niste doznali što je to jailbreak-e i koje su prednosti istoga pogledajte 22. dobra razloga zašto jailbreak-ati iPhone, a ako vas zanima što je to Cydia repo source i kako ga dodati pogledajte upute ovdje.

3.                                                             4.

Na featured slici prikazana ja informacija o Foosball iPhone igri o kojoj smo isto tako nedavno napisali recenziju. Omizio.com možete svakodnevno pratiti i putem Facebook ili Twitter stranice.