Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Cydia >>> AquaBoard Cydia tweak – Zanimljivi “vodeni” efekti na vašem uređaju
aquaboard

AquaBoard Cydia tweak – Zanimljivi “vodeni” efekti na vašem uređaju

Znate kako Android uređaji imaju live wallpapere? Oni su odlični jer vaš uređaj čine gotovo pa živim ali su isto vrijeme i veliki gutači RAM memorije. Zbog potencijalnog narušavanja stabilnosti uređaja Apple se neće tako skoro odlučiti da live wallpapere ubaci u iOS ali ako baš želite tako nešto spas ćete, kao i obično, pronaći na Cydiai. Live wallpaper koji Samsung potencira na većini reklama za Galaxy S3 sadrži vodene efekte a isto i sada možete imati na svome iPhoneu, iPadu ili iPod touchu pomoću AquaBoard tweaka sa Cydiae.

AquaBoard dolazi s povećim brojem animacija među kojima možete odabrati pravu za sebe. Moguće je i birati da li želite da ovaj tweak djeluje na Lock Screenu, Home Screenu (ili oba) a prilagoditi možete još dosta toga putem pripadajućeg odjeljka u Settings aplikaciji.

Efekti su stvarno odlični, toliko odlični da gotovo možete pomisliti kako ikone na vašem Home Screenu uistinu plutaju na vodi. Jedan swipe po zaslonu, na bilo koju stranu, uzburkat će vodu kao da ste prstom prevukli preko površine prave tečnosti. Upozoriti moram vas koji posjedujete iPhone 3GS, iPad 1G te iPod touch 3G ili 4G. S obzirom da ovi uređaji na raspolaganju imaju oskudan iznos RAM memorije, a ovaj tweak će uzeti bar 50mb po mom iskustvu, onda vaš uređaj može prilično usporiti.

Cijena je 2.99$ a mjesto na kojem možete naći  AquaBoard je BigBoss repo.

  • dkuzma45

    Izvanredno, stvarno pelijepo djeluje….

  • Maki

    Nista narocito, igrarije

  • Gize

    Znaci vrh!!!